MANDŽUKIĆ IDE U MIROVINU? / 'Čini mi se da mu je jednostavnije prestati nego nastaviti igrati'

Image
Foto: Screenshot

Prokomentirao je i transfer Tome Bašića u Lazio

26.8.2021.
11:58
Screenshot
VOYO logo

Bivši hrvatski napadač Saša Bjelanović progovorio je za TMW Radio o hrvatskim nogometašima koji igraju u Serie A, ali je dao i zanimljivo mišljenje vezano uz nastavak karijere Marija Mandžukića.

"Čini mi se da je Inter počeo dobro. Inzaghi je pametno odlučio ne mijenjati puno, samo dati više slobode u napadu. Među onima koji igraju dobro je Brozović, koji se potvrdio kao jedan od najboljih veznjaka u Italiji. Ne znam zašto ga tako ne doživljavaju, vjerojatno se ne gura dovoljno, zadovoljan je svojom ulogom i nije ga briga što drugi misle", kazao je pa je priznao da je veliki Perišićev obožavatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je vrhunski profesionalac i potpun igrač, izvanrednih tehničkih i fizičkih kvaliteta. Ima snažan karakter i nije mu lako prihvatiti uloge u kojima ne može pružiti najbolje, ali čini to najbolje što može", rekao je te je odgovorio na pitanje je li Toma Bašić spreman za Lazio.

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

"Volio bih da je. Poznajem ga jer sam bio direktor u Hajduku kad smo ga prodali u Bordeaux. Posljednjih godina puno je napredovao i dobio na samopouzdanju. On je 'mezzala' koji može igrati u vezi. Vjerujem u Sarrija, ne znam na kojoj ga poziciji vidi, ali siguran sam da će uz njega Bašić još napredovati", poručio je pa se osvrnuo na Marija Mandžukića koji je bez kluba od kraja prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskren prema sebi

"Što će biti s Mandžukićem? Čini mi se da mu je jednostavnije prestati nego nastaviti igrati. On je iskren prema sebi i ne želi se osjećati kao ničiji teret niti ostaviti dojam da igra zbog novca", smatra Bjelanović.

I Marko Pjaca bio je tema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao je dvije ozbiljne ozljede, ali već neko vrijeme je zdrav i u teoriji njegov je talent već trebao iskočiti. Jurić mu u Torinu neće davati popusta jer su sunarodnjaci, ali mogao bi ga približiti onome što je bio prije ozljeda. Ako ne, nije izvjesno da će Pjaca ikad moći igrati za visokoj razini", rekao je.

Dosta se pisalo o prelasku Nikole Vlašića u Milano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je otišao u Everton, bio je vrlo mlad, iako je već imao stotinu utakmica i bio fizički istreniran zahvaljujući ocu. Nakon CSKA mi se čini da je zreo, samo su mu 23 godine, ali ima puno iskustva. Mogao bi se vrlo dobro uklopiti u ovakav skromniji Milan", završio je.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo