Mandžukić progovorio o velikom kiksu Vatrenih

Mario Mandžukić bit će sasvim spreman za veliki ogled Srbije i Hrvatske u petak na beogradskoj Marakani. Bolno koljeno ga više uopće ne brine.

4.9.2013.
8:35
VOYO logo

Mandžukić je tri dana prije velike utakmice progovorio o kiksu protiv Škotske te o šansama Hrvatske u kvalifikacijama za SP nakon tog neugodnog poraza.

"Što se tiče prve pozicije i direktnog plasmana na SP, ne bih se zaletavao s krajnjim epilozima. U igri je još devet bodova, u tri utakmice može se dogoditi svašta. Dok god imamo i najmanju priliku da budemo ispred Belgije, moramo razmišljati kako da to ostvarimo. Eto, možda baš od utakmice u Beogradu stvari krenu željenim tijekom. Belgija gostuje u Škotskoj i tko zna. Da, nažalost, dogodio nam se jedan loš dan u Maksimiru i skupo smo to platili, jako skupo. Uhvati me neka nervoza čim se sjetim te utakmice, zato to izbjegavam, ionako više ne možemo promijeniti stvari", izjavila je Bayernova zvijezda za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžo ne misli da utakmice sa Škotskom, Portugalom i Lihtenštajnom pokazuju pad forme reprezentacije...

"Respektiram svako mišljenje, ali se ne slažem. U finišu sezone, po tradiciji, Hrvatska nije u punoj natjecateljskoj formi, za Lihtenštajn sam kazao da nije mjerilo. Ono što je sigurno, kad je najpotrebnije, mi smo maksimalni u koncentraciji i izvedbi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji hrvatski napadač je pohvalio i "vrlo kvalitetnu momčad Srbije", ali i otkrio kakvu Hrvatsku priželjkuje u Beogradu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uspješnu! Beograd je odlična prilika da se iskupimo za kiks protiv Škota i barem djelomice popravimo negativan dojam reprezentativne situacije nakon te utakmice. Imam dobar osjećaj pred Beograd. Ne, nemojte me pitati o rezultatu, pobjedi ili remiju, nisam za prognoze ni vičan, a ni načelno. Ono što sam sto posto siguran, svaki će od nas u Beogradu dati sto posto od sebe da utakmica završi povoljnim rezultatom za Hrvatsku."

Na kraju je navijačima poručio da nema straha za plasman hrvatske na Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O tome uopće ne razmišljam! Želim, odnosno svi želimo ići na SP, svim srcem, i u tome ćemo uspjeti, ovako ili onako. Bilo bi lijepo, odnosno jednostavnije ići direktno u Brazil, ali nama u Hrvatskoj kao da je suđeno ostvarivati velike stvari težim putem. Budemo li morali u doigravanje, bit ćemo pravi, pa će onda biti veći gušt. Mi smo dobra reprezentacija koja je pokazala svoju snagu i na EURU 2012. protiv najjačih. Upravo zbog tih doživljaja u Poljskoj, jedva čekam da idemo na SP..."

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo