Sedam godina vjernosti: Hajduku stiže ponuda od 19 milijuna kuna?!

Mario Maloča bi po svemu sudeći bi ovo ljeto trebao napustiti Poljud. U kombinaciji za kapetana Hajduka pojavila su se dva jaka europska imena, grčki Panathinaikos i ruski Lokomotiv.

30.5.2014.
10:05
VOYO logo

Nakon punih sedam godina povuci-potegni, Mario Maloča i ovog je ljeta na izlaznim vratima Hajduka. 25-godišnjeg Zagrepčanina posljednje dvije godine seljakaju na Istok Europe, a u kombinaciji je čak bio i njemački Werder.

No, Mario nije imao sreće. Ili su ponude za njega bile premale pa bi ih Hajduk na kraju ipak odbio ili je stasiti stoper imao problema s ozljedom pa bi zbog nedovoljne spremnosti na kraju transfer i propao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, sada je stvar ozbiljnija nego ikad prije. Maloča je u najboljim godinama, ozljede ga ne muče, a iza njega je sjajna sezona na kraju koje je bio i na korak od odlaska u Brazil s Vatrenima.

Kako kruže priče s Poljuda, za Marija je najjače zagrizao grčki Panathinaikos u kojem igra hrvatski trojac Schildenfeld, Pranjić i Petrić. Navodno su Grci spremni iskeširati 2,5 milijuna eura (19 milijuna kuna), što bi svakako zadovoljilo apetite Bijelih. No, u priču se uvlači i ruski Lokomotiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši klub Slavena Bilića u Maloči vidi pravo pojačanje s kojim bi krenuo u novi napad na tron Rusije. Hajdukovca bi tamo dočekao bivši dinamovac Vedran Ćorluka, zbog čeka bi Maločin transfer i u ovom slučaju bio odličan potez možda i za samu reprezentaciju.

Bilo kako bilo, na Poljudu se transfer kuha. Gdje će na kraju završiti Maloča, doznat ćemo uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo