Sjajna vijest za Marija Mandžukića!

Nogometaši Bayerna mogli bi u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Arsenala biti lišeni pomoći svoga napadača Marija Gomeza.

12.3.2013.
10:51
VOYO logo

Zadobio je 27-godišnji Gomez tijekom treninga u ponedjeljak udarac u gležanj. Morao je primiti liječničku pomoć i zasad je još uvijek neizvjesno hoće li moći igrati protiv 'topnika' u srijedu na Allianz Areni.

Gomez je ove sezone pao u drugi plan iza našeg Marija Mandžukićakoji će vjerojatno sutra biti u startnoj postavi Bavaraca. Podsjetimo, sigurno je da Jupp Heynckes protiv Arsenala ne može računati na Francka Riberyja koji ima problema s ozljedom stopala, te na suspendirane Bastiana Schweinsteigera i Jeromea Boatenga. Bayern je u prvoj utakmici u Londonu slavio s 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su nogometaši Arsenala u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na svome Emiratesu izgubili od Bayerna s 3:1, njihov se trener Arsene Wenger uoči uzvrata odbija predati pesimizmu…

"Prolaz nije nemoguća misija. Možemo uspjeti, ali prije svega nam treba 100-postotna predanost i stav. Obično u nogometu stvari krenu u dobrom smjeru ako imaš pravi stav. Momčad osjeća da treba igrati slobodno. Idemo krenuti jako u utakmicu, samo tako možemo stvoriti sumnju u glavama Bayernovih igrača", istaknuo je Wenger dan uoči dvoboja na Allianz Areni. "Naša je šansa u stvaranju nesigurnosti u Bayernovim redovima. A to se može postići samo ako igraš na najvišoj razini. Moramo biti pozitivni, ali i inteligentni", dodao je francuski stručnjak. Arsenal će u Münchenu biti lišen pomoći 21-godišnjeg veznjaka Jacka Wilsherea koji je u dvoboju protiv Tottenhama prije deset dana ozlijedio gležanj. Izbivat će s travnjaka oko tri tjedna, što znači da će propustiti i oglede engleske reprezentacije sa San Marinom i Crnom Gorom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo