Sad je i službeno: Sjajni Mandžo 'izgurao' suigrača iz kluba

Uli Ferber, agent napadača Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije Marija Gomeza (27), potvrdio je medijska nagađanja kako će njegov klijent napustiti redove bavarskog velikana.

6.6.2013.
13:44
VOYO logo

"Mario očito naginje tome da napusti Bayern. Ali još se nismo definitivno odlučili za nijedan klub", rekao je Ferber za Kicker.

Gomez je za Bayern zabio 113 golova u 174 službena nastupa otkako je stigao iz Stuttgarta na ljeto 2009. godine za 35 milijuna eura, a ove sezone ga je sjajni Mario Mandžukić izgurao iz početne momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni ugovor veže ga za klub do ljeta 2016. godine, a kao glavni konkurenti za njegovo dovođenje spominju se Napoli i Fiorentina, ali i neki premierligaški klubovi.

Istovremeno je stigla vijest da su francuski i belgijski nogometni reprezentativci Franck Ribery (30) i Daniel van Buyten (35) stavili potpis na ugovor s kojim produljuju suradnju s aktualnim klupskim prvakom Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ribery je vjernost minhenskom klubu produljio za dvije sezone, odnosno do 2017. godine (aktualni ugovor istjecao 2015. godine), dok će Van Buyten u klubu ostati još naredne sezone.

"Iznimno smo sretni što smo zadržali dvojicu vrlo bitnih igrača u momčadi. Franck i Daniel su bili sjajni u proteklih nekoliko sezona, te su često bili prevaga u krucijalnim utakmicama" stoji u priopćenju za javnost bavarskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Bayern je prošle subote postao prvi njemački klub koji je u istoj sezoni osvojio tri naslova - Bundesligu, njemački kup i Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo