MARIJAN BUDIMIR / Arhitekt čudesnog podviga juniora Hajduka: 'U svlačionici smo se dogovorili da promijenimo stranu'

Image

'Znali smo da ćemo nešto morati promijeniti na vrijeme'

21.4.2023.
21:45
VOYO logo

Split slavi, Dalmacija je u transu. Juniori Hajduka plasirali su se danas u finale UEFA Lige prvaka mladih svladavši u polufinalu u Ženevi Milan s 3-1 (0-0), te će u ponedjeljak igrati za naslov s vršnjacima iz nizozemskog AZ Alkmaara.

Golove su za Hajduk dali Jere Vrcić (51), Rokas Pukštas (61) i Šimun Hrgović (76), dok je za Talijane zabio Kevin Zeroli (83).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SPLIĆANI SLAVE /

'Bili tići' u finalu juniorske Lige prvaka!

Image
SPLIĆANI SLAVE /

'Bili tići' u finalu juniorske Lige prvaka!

Ranije je AZ Alkmaar izbacio lisabonski Sporting na penale 4-2 nakon što je u regularnom dijelu bilo 2-2.

"Hvala na čestitkama. Mislim da smo bili OK prvih 15-20 minuta i onda je Milan bio bolji. Moram priznati da nas je onda uzeo, radio nam probleme po njihovoj desnoj strani, našoj lijevoj i nekako smo uspjeli izdržati do poluvremena. Znali smo da ćemo nešto morati promijeniti na vrijeme", kazao je za kameru Arena Sporta arhitekt ovog velebnog uspjeha Marijan Budimir i otkrio veliku tajnu iz svlačionice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svlačionici smo se dogovorili da promijenimo stranu i pogodili. Vrcić Brajković su promijenili stranu. Isto tako Pukštasa smo stavili na lijevu stranu, da začepimo te rupe i znali smo... Naša dva krila u prvom dijelu su bila indisponirana, ali u drugom su pokazali što znaju. Njima jako paše kad se malo povučemo i tako smo zabili taj prvi gol. Prekidi su naša velika strana, Pukštas je jako dobro reagirao. Odigrali smo pametni, taktički jako dobro drugi dio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo