HAJDUK PREDSTAVIO NOVO POJAČANJE / 'Moj cilj i želja od prvog dana nakon završetka prošle sezone bio je upravo povratak ovdje'

Image
Image

Marco je prošlu polusezonu igrao za Hajduk nakon što je stigao na posudbu iz Monze

31.8.2021.
14:05
VOYO logo

Hajduk je u utorak potvrdio da je postigao dogovor s veznim igračem Marcom Fossatijem (28) koji je na Poljudu potpisao trogodišnji ugovor s Bijelima. Fossati stiže iz SS Monza 1912 bez odštete, a u budućnosti će u Hajduku nositi dres s brojem 6, priopćio je kub.

"Marco se u prošloj sezoni dokazao kao dodana vrijednost našoj momčadi te vjerujemo da će i sada podignuti kvalitetu ekipe. S njim ćemo dobiti na širini kadra, a njegova tehnika, nogometna inteligencija i borbeni karakter samo su dio karakteristika koje ga čine dobrim igračem. Također treba istaknuti njegove ljudske kvalitete i utjecaj na svlačionicu. Dolazi bez odštete i sigurno će podići nivo kvalitete u našoj momčadi. Imao je i ponude drugih klubova u ljetnom prijelaznom roku, ali sve ih je odbio te pokazao kako je Hajduk njegov prioritet" rekao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj cilj i želja od prvog dana nakon završetka prošle sezone bio je upravo povratak ovdje. Tu se dobro osjećam i zaista sam sretan. Dobio sam brojne poruke navijača u proteklom razdoblju, u mojoj karijeri ovo je prvi put da dobivam toliku podršku i naklonost navijača te to mi je dalo još veći poticaj da se vratim. Želim na terenu dati sve od sebe da zajedno ponovimo sve dobro iz prošle sezone i siguran sam da ćemo biti jako dobri u prvenstvu. Momčad je vrlo dobra i mislim da smo sposobni za jako dobre stvari te da možemo ostvariti zacrtane ciljeve", ispričao je Fossati nakon povratka na Poljud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo