Strah ili tuga u svlačionici: 'Ne smijem... Zapravo, ne želim, nisam raspoložen'

7.8.2014.
9:18
VOYO logo

Kad je Dinamo u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka ostvario pobjedu protiv Aalborga rezultatom 1:0, među simpatizerima Dinama se pojavio san o Ligi prvaka. Realan san. Dinamo je imao kapital iz prve utakmice, doduše mali, ali ipak kapital, što je bilo dovoljno da se zagolica mašta još jedne nogometne jeseni u najelitnijem europskom klupskom natjecanju. I onda je na scenu stupio prvak Danske i s 2:0 srušio snove igračima Dinama.

"Neću ništa reći", poručio je u prolazu Brozović za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bok, bok", kazao je Joe Šimunić.

"Ne smijem... Zapravo, ne želim, nisam raspoložen", projurio je Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/WgPkMUPUJEE

Ove reakcije igrača Dinama najbolje opisuju stanje u dinamovoj svlačionici nakon poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane! Poznata je narodna uzrečica koja najbolje opisuje ovaj makisimirski debakl. Zagrebački nogometaši su tugovali, a za to vrijeme su igrači Aalborga davali pobjedničke izjave, slavili dvostrukog strijelca Jacobsena.

"Imali smo sreće, pobijedili smo kao momčad... Zabili smo što smo trebali zabiti. Uglavnom, svi na istom tragu, malo koga je to uopće i zanimalo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arijan Ademi je bio jedan od onih koji su imali hrabrosti i volje komentirati poraz.

"Oni su zabili iz dva udarca na gol, mi nismo iz sedam-osam velikih prilika. Jasno da smo tužni, šokirani, ali, moramo podići glave i krenuti dalje. Uostalom, naši ciljevi još nisu kompromitirani, još možemo dohvatiti skupinu Europske lige", izjavio je Ademi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Duje Čop prošlu subotu Zadru zabio hat - trick, trener Dinama Zoran Mamić je kazao kako će sad napadač Dinama biti "onaj stari Duje". To se nije dogodilo. Čop je u 60. minuti imao dobru priliku za Dinamo, ali udarac mu je neutralizirao sjajni danski golman Larsen.

"Mogla je utakmica otići i u drugom smjeru, oni su dvaput puknuli na gol. Ne znam, je li to nesreća, ili što je, ali naš san o Ligi prvaka je završen. Nema nam druge, moramo što prije zaboraviti i zadati si nove ciljeve i onda napasti te ciljeve! Možemo pričati da smo bolji od njih, ali broje se golovi. Nije sve izgubljeno, moramo ići dalje", objasnio je Čop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo