NIJE DOBRO / Marca udarila po Modriću: 'On je za plakati, inače ne izvodi tako nešto. Mbappe je prijeka potreba'

Image
Foto: Profimedia

U posljednjem odigranom susretu Real je također primio tri pogotka, izgubio je od Barcelone 0-3.

3.8.2023.
9:29
Profimedia
VOYO logo

U prijateljskom susretu koji se odigrao u Orlandu, nogometaši torinskog Juventusa pobijedili su madridski Real 3-1, što je Madriđanima bio drugi poraz u nizu.

Image
KONFERENCIJSKA LIGA /

Osijek i Rijeka brane minimalnu prednost u uzvratima: Evo gdje gledati euro oglede hrvatskih predstavnika

Image
KONFERENCIJSKA LIGA /

Osijek i Rijeka brane minimalnu prednost u uzvratima: Evo gdje gledati euro oglede hrvatskih predstavnika

Juventusu je trebalo tek 48 sekundi za prvi pogodak na susretu. Brzopoteznu, točnu i lijepu akciju složila je talijanska momčad tom prilikom, a sve je počelo pogreškom Realovog igrača Modrića koji je krivo dodao petom. Potom je McKennie pogodio vratnicu, a lopta se odbila na nogu Moisea Keana koji je bio strijelac za 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić bio je u udarnoj momčadi Reala te je zamijenjen nakon sat vremena igre, a njegovu igru komentirala je Marca: "Nepojmljivo je, za plakati, ono što je već u 50. sekundi izveo Luka Modrić. Nakon što je Juventus prvi put prešao centar, Modrić je u opasnoj zoni pokušao proigrati Vinija efektno, petom iz prve. No, njegov pokušaj završio je golom Juventusa. Nevjerojatno da je tako kiksao Modrić, pa barem on inače ne izvodi tako nešto."

Taj pogodak prilično je usmjerio ostatak utakmice, jer je Real napadao i stvarao veći broj prilika, ali je Juventus bio itekako opasan kroz kontranapade. Jedna kontra je i rezultirala drugim pogotkom. U 20. minuti je McKennie asistirao, a Timothy Weah zabio za 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mbappe je prijeka potreba'

Jedini pogodak Real je postigao u 38. minuti. Majstorski je sa svoje polovice asistirao Kroos, dok je egzekutor bio Vinicius Junior. Sve je zaključeno golom u 95. minuti. Iz blizine je pucao Dušan Vlahović, a lopta se od vratara Reala Courtoisa odbila u mrežu za konačnih 3-1.

Image
Foto: Profimedia

Na udaru najčitanijeg španjoslkog lista našao se i skupocjeni Jude Bellingham: "Nakon što je briljirao u prve dvije američke utakmice, najskuplji igrač Reala u povijesti nije se uopće vidio u dvije iduće. To je pogubno za Real jer Ancelotti igru nove momčadi temelji na veznjaku koji je ovog ljeta kupljen od Dortmunda za 130 milijuna eura", pišu i nastavljaju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bellingham je potpuno nevidljiv jer mu ne pašu mjesto i uloga u momčadi koje mu je namijenio Ancelotti. I to u smislu da je Bellingham, naviknut igrati s loptom, u Realu prisiljen ići po loptu duboko u polovicu svoje momčadi. U novom klubu mu je ne serviraju ostali veznjaci, kao što je do sada bio slučaj. U Realu se Bellingham za nju mora izboriti."

Napad se također našao pod kritikama: "Real je u četiri utakmice američke turneje primio čak osam, a postigao samo šest golova. Joselu, Brahim Diaz, Rodrygo, pa čak ni Vinicius, nisu klasični golgeteri. Zato Real mora dovesti Mbappea. Ne kao luksuz, nego prijeku potrebu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo