TOP TEMA / Marca piše: 'Luka Modrić odbio je arapske milijune, a neko vrijeme mučile su ga određene sumnje'

Image
Foto: Profimedia/Screenshot - Marca

Luka Modrić igrat će još najmanje godinu dana u Real Madridu

9.5.2023.
8:38
Profimedia/Screenshot - Marca
VOYO logo

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić igrat će još najmanje godinu dana u Real Madridu, a najčitaniji španjolski dnevni sportski list Marca, poznata kao i Realovo glasilo, piše o tome kako je kapetan Vatrenih odbio arapske milijune, ali i kako je jedno vrijeme imao neke određene sumlje, iako je situacija oko ostanka više-manje čista.

"Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić igrat će još najmanje godinu dana u Real Madridu", javlja Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JASAN PLAN /

Carlo Ancelotti:'Tko će igrati protiv Manchester Cityja? Luka Modrić i ostali...'

Image
JASAN PLAN /

Carlo Ancelotti:'Tko će igrati protiv Manchester Cityja? Luka Modrić i ostali...'

Javna tajna koja će uskoro postati službena

Ovo je javna tajna koja će postati službena sljedećih tjedana kada Luka potpiše novi ugovor, vrlo sličan onom koji je potpisao prije godinu dana. Real će i u sezoni 2023./2024. Luki dati skoro pa iste uvjete koje je imao dosad.

Luki se tako ispunila želja da ima iste uvjete kao i dosad, piše Marca i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postat će drugi najstariji igrač u povijesti koji će nositi dres Reala, a nadmašio ga je samo Puskas koji je igrao s 39 godina i 36 dana. Za taj rekord, Luka bi morao obnoviti ugovor na još jednu godinu, za sezonu 2024./2025. Ali, bit će vremena i za to. Sada je Modrić fokusiran na uživanje u svojoj sadašnjosti u Real Madridu."

Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić

Modrićeve obnove s Madridom uvijek su jednostavne, iako je ova posljednja imala malo više napetosti od prethodnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno neizvjesnosti

Posljednje mjesece Luka je proživio s puno neizvjesnosti, čekajući dogovor i definitivan poziv do kojeg nije došlo.

Luku su neko vrijeme mučile sumnje u njegovu budućnost. Uvijek je bio jasan da želi nastaviti u Real Madridu i zato se nije previše obazirao na astronomske ponude koje je dobivao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca navodi - "Bili su to iznosi zbog kojih bi svatko stao i razmislio o ponudi".

Real je strahovao da Modrić ozbiljno razmatra te ponude i bio je spreman poštovati njegovu odluku, jednako kao što je to radio u slučaju svojih drugih legendi, navodi dalje Marca i piše da su u klubu čekali potez Modrića i njegovih predstavnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Diskretni Modrić nema tipične predstavnike koji se pojavljuju u medijima", piše Marca objašnjavajući zašto je sve tako dugo trajalo.

Sam krenuo u akciju

Upitno je koliko bi se to čekanje dogovora nastavilo da Modrić nije odlučio sam krenuti u akciju i "uhvatiti bika za rogove", kako to navodi Marca, opisujući trenutak u kojem je hrvatski kapetan pokazao inicijativu i pozvao predsjednika kluba Florentina Pereza na spomenuti razgovor u četiri oka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Modrić je na tom ključnom sastanku s Real Madridom jasno dao do znanja da će poštovati svaku odluku kluba i da ni u kojem slučaju ne želi produljenje iz zahvalnosti za učinjene usluge.

Ako Modrić nešto ima, to su ambicija i ponos, a ako ostane, to je da bude koristan momčadi. A kad je obnovio, neka nitko ne sumnja da će kapetan Vatrenih ostati u konkurenciji za mjesto među jedanaest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preostale uloge mu nikako ne idu, osim činjenice da njegov nogomet i dalje pokazuje da se suočavamo s vrlo aktualnim igračem. Florentino Perez je nakon razgovora s njim na kraju ostao oduševljen.

Luka u Realu najmanje do 30. lipnja 2024.

Tako će Modrić ostati u Realu barem do 30. lipnja 2024. godine, a hoće li mu se produžiti i taj, to se u ovim trenucima ne može znati nisi se o tome razmišlja. Možda mu je ponekad palo na pamet da je ovo godina njegovog povlačenja iz Madrida, ali sada je nemoguće bilo što poduzeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A manje s Modrićem, igračem koji nikad ne prestaje oduševljavati obnavlja se ugovor svake sezone. Sljedećih dana, eventualno kad prođe remi sa Cityjem, bit će potpisan ugovor koji je već u izradi", zaključuje se u tekstu Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo