LUKINA UTAKMICA SEZONE / Marca o Modriću: 'Zašto ne uživati još jednu godinu s Lukom?'

Image
Foto: Profimedia

‘Zašto ne pružiti Modriću priliku da obori taj rekord? Zašto ne uživati još jednu godinu s Lukom? Hrvat, s punim poštovanjem, nije Marcelo, nije u fazi zalaska karijere...'

18.12.2023.
8:27
Profimedia
VOYO logo

Real Madrid je u posljednjem nedjeljnom ogledu 17. kola španjolske La Lige uvjerljivo pred svojim navijačima svladao Villarreal 4-1.

Image
U PROBLEMIMA /

Real ostao bez još jednog ključnog igrača: 'Ne možemo ništa, osim izdržati'

Image
U PROBLEMIMA /

Real ostao bez još jednog ključnog igrača: 'Ne možemo ništa, osim izdržati'

Jedan od najboljih igrača na terenu bio je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić koji je odigrao cijelu utakmicu, a sve je začinio premijernim golom ove sezone, ali i sjajnom asistencijom. Prvo je Modrić u 23. minuti pogodio okvir vrata pucajući s 18 metara, a samo dvije minute kasnije majstorski je reagirao, potkopao loptu te asistirao Judea Bellinghamu koji je glavom pogodio za 1-0 Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom poluvremenu još je za Real bio strijelac Rodrygo, dok su u nastavku pogađali Brahim Diaz i Modrić koji je u 68. minuti postavio konačnih 4-1. Dočekao je Modrić loptu malo iskosa, na desetak metara te je precizno pogodio suprotni kut za zaključak domaćeg slavlja. Na drugoj strani jedini je strijelac bio Morales.

Marca se nakon utakmice naklonila hrvatskom maestru:

‘Cijeli stadion Santiago Bernabéu Doživljava svaki gol i dribling Luke Modrića s dozom nostalgije, kao da bi to mogao biti posljednji. Iako je Bellingham dobio svoju pjesmu, nitko nije dočekan s tolikim oduševljenjem kao Hrvat, koji je sa svojih 38 godina odigrao sjajnu utakmicu protiv Villarreala. Odigrao je svih 90 minuta na izuzetno visokoj razini, postavši drugi najstariji igrač u povijesti Real Madrida koji je postigao gol. Ispred njega je samo Ferenc Puskás‘, piše Marca i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Zašto ne pružiti Modriću priliku da obori taj rekord? Zašto ne uživati još jednu godinu s Lukom? Hrvat, s punim poštovanjem, nije Marcelo, nije u fazi zalaska karijere. ‘Desetka‘ Reala još uvijek je itekako prisutna i doprinosi više od nekih drugih igrača koji već imaju zajamčeni ugovor za sljedeću sezone', pišu Španjolci i zaključuju:

'Oproštaj krajem 2024. činio se neizbježnim, ali zašto ga ne odgoditi? Bernabéu bi to cijenio, isto kao Ancelotti ili bilo koji drugi trener koji će sjediti na klupi.‘

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte spektakularne borbe i nokaute s FNC-a 14 iz Sarajeva samo na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo