'Luka je razbio više prozora nego srpske bombe!'

'Luka je tu imao samo loptu.

29.6.2012.
20:58
VOYO logo

Luka Modrić nalazi se u središtu pozornosti zbog transfera u Real Madrid. No, njegovo djetinjstvo nije bilo lako, on je morao preživjeti rat, piše na početku Marca.

"Kad je imao šest godina njegov otac Stipe borio se kao hrvatski vojnik u ratu. Djeda su mu ubili Srbi u blizini kuće u Obrovcu. Majka je uzela stvari i pobjegla s njim u Zadar. Tamo je u hotelu nekoliko mjeseci imao samo loptu. Igrao je cijeli dan i razbio je više prozora nego srpske bombe, rekao je recepcionar u hotel", pišu Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priči su se dotakli i Lukine kratke avantura u Hajduku, te dolaska u Zadar, kada je imao deset godina.

"U Zadru ga je otkrio Tomislav Bašić. Luka je imao deset godina, a Bašić kaže kako su njegovi bili vrlo siromašni i nisu imali novac za majice i štitnike, pa je Modrić znao igrati s drvenim štitnicima. On ih i danas čuva jer je znao da će Luka postati veliki igrač", navodi u tekstu novinar Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real je vjerojatno njegova sljedeća stanica, iako ga u svojim redovima želi većina europskih velikana. Luka čeka vijesti odmarajući se na jadranskog obali i sanjajući o osvajanju Lige prvake", zaključuju Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo