ZA SUZU PUSTITI / Ovo je vjerojatno najdirljiviji oproštaj od legendarnog Pelea: Pogledajte što je objavio Maradonin Napoli

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Od Pelea se emotivno oprostio cijeli nogometni svijet, a možda i najdirljiviju poruku objavio je talijanski prvoligaš Napoli

29.12.2022.
22:40
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Brazilac Edson Arantes do Nascimento, poznatiji kao Pele umro je 82. godini. Smrt jedinog čovjeka koji je tri puta kao igrač osvojio Svjetsko prvenstvo potvrdila je njegova kći na Instagramu.

Image
ODLAZAK NAJVEĆEG /

Peleov klub se emotivno oprostio od svog Kralja: Uz posebnu fotografiju napisali su samo jednu riječ

Pele je bio podvrgnut kemoterapiji otkako mu je u rujnu 2021. uklonjen tumor na debelom crijevu. Posljednjih tjedana stanje mu se pogoršalo, a nažalost, tri dana prije isteka ove godine stigla je vijest o njegovoj smrt. Bolnica Albert Einstein u Sao Paulu, gdje je bio na liječenju, objavila je kako je Pele preminuo "zbog otkazivanja više organa koji su rezultat progresije raka debelog crijeva povezanog s njegovim prethodnim zdravstvenim stanjem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveće 'desetke' u povijesti

Tako je, nakon što nas je u studenom 2020. napustio Diego Maradona, svijet na samom kraju 2022. ostao i bez legendarnog Brazilca.

Od Pelea se emotivno oprostio cijeli nogometni svijet, a možda i najdirljiviju poruku objavio je klub u kojemu je Maradona ostavio najdublji trag, talijanski Napoli, koji je objavio fotografiju njih dvojice, najvećih nogometnih 'desetki', kako se drže za ruke i odlaze u vječnost na nebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo