Maradona likuje: 'Lijepo vam je moj prijatelj Mourinho govorio...'

Diego Maradona oduševljen je izdanjem Nizozemske protiv Španjolske. Po mnogima najbolji igrač svijeta ustvrdio je kako je Nizozemska u tom susretu izgledala zastrašujuće dobro.

15.6.2014.
9:49
VOYO logo

Gostujući u televizijskoj emisiji De Zurda Diego Armando Maradona prokomentirao je visoku pobjedu Nizozemske protiv Španjolske u kojoj je momčad Louisa van Gaala nanijela najteži poraz branitelju naslova u povijesti u prvom susretu na SP-u.

"Nizozemska je bila fenomenalna, zastrašujuća. Španjolska je mogla izgubiti 8:1 i sigurno nije navikla na ovako teške poraze. Nizozemci su pospremili pet lopti iza Casillasa i imali su još niz velikih prilika."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maradona nije imao riječi utjehe za Ikera Casillasa.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram se prisjetiti riječi mojeg prijatelja Josea Mourinha koji je rekao da Iker Casillas više nije prvi vratar Real Madrida i to ga je na kraju stajalo posla. Ova utakmica je svima pokazala zašto je Casillas završio na klupi i da je Mourinho bio u pravu", dodao je Maradona.

Casillas je u susretu protiv Nizozemske napravio veliku pogrešku kod pogotka Robina van Persieja za 4:1, a u dobrom sjećanju nije mu ostala niti njegova prezentacija u finalu Lige prvaka protiv madridskog Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo