MANDŽUKIĆU STIGLA OPASNO DOBRA PONUDA: / Slavni klub uključio se u borbu za legendarnim Vatrenim. Nude mu primamljivu plaću

Image
Foto: Profimedia

Znatno je to smanjenje u odnosu na plaću koju je dobivao u Kataru

3.8.2020.
22:50
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić, napustio je katarski Al Duhail prije mjesec dana i još uvijek traga za novim klubom. Brojni se klubovi spominju u njegovu kontekstu i to uglavnom sve od reda respektabilni klubovi iz "lige pet", a u borbu se sada uključio i Bešiktaš.

Prema tvrdnjama turskih medija predsjednik Bešiktaša Ahmet Nur Cebi već je započeo pregovore s legendarnim Vatrenim i nudi mu solidnu plaću od dva milijuna eura godišnje. Znatno je to smanjenje u odnosu na plaću koju je dobivao u Kataru, gdje je imao dogovor na više od 10 milijuna eura u 18 mjeseci, ali opet je sasvim pristojna plaća za igrača u njegovim godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia
Image
Foto: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Juventus' Croatian forward Mario Mandzukic (R) celebrates next to Juventus' Bosnian midfielder Miralem Pjanic after opening the scoring scoring during the Italian Serie A football match AC Milan vs Juventus on November 11, 2018 at the San Siro stadium in Milan., Image: 395417119, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Ipak, Bešiktaš, kao što smo rekli, nije jedini koji želi Mandžukića. Spominju se tu još i Verona, Benevento, Fiorentina, Schalke, ali Mandžukić još mora dobro odvagati prije nego što odabere klub u kojem će vjerojatno završiti karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo