VIDEO: / Evo ga! Mandžukić briljirao u velikoj pobjedi!

Hrvatski reprezentativni napadač Mario Mandžukić ponovno je bio na visini zadatka u Bayernovoj momčadi na gostovanju kod Hannovera. U pobjedi 4:0 u 22.

23.2.2014.
19:52
VOYO logo

Bayern je ostvario 14. uzastopnu pobjedu u Bundesligi, te sada ima 19 bodova prednosti pred Bayerom iz Leverkusena na drugom mjestu. Ovo je bila četvrta uzastopna pobjeda bavarskog velikana bez primljenog gola. U ta četiri ogleda je Bayern zabio 15 golova.

Bayern je sada udaljen samo jednu pobjedu od sustizanja vlastitog rekorda kada je 2005. godine upisao 15 uzastopnih pobjeda u Bundesligi, ali u dvije različite sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je prvi pogodak na utakmici postigao u 25. minuti, kada je Thomas Müller glavom pospremilo loptu u mrežu nakon centaršuta Rafinhe. U 34. minuti je Schweinsteiger izvrsnom loptom pronašao Thiaga Alcantaru, koji je poentirao iskosa s lijeve strane.

//www.youtube.com/embed/ROYlf5kTXng

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu zablistao je došao Mario Mandžukić. Prvo je krasno asistirao petom Mülleru za njegov drugi gol na utakmici u 59. minuti, a onda je u 66. hrvatski napadač poentirao glavom na ubačaj Rafinhe s desne strane. Zabio je 13. ligaški gol ove sezone, te je u trećoj uzastopnoj utakmici u kojoj je nastupio u prvenstvu bio strijelac. Jedan gol više od Mandžukića zabili su Lewandowski iz dortmundske Borussije i Ramos iz berlinske Herthe.

Eintracht Frankfurt i Werder odigrali su 0-0. Gosti iz Bremena su izvukli bod iako su od 34. minute igrali bez isključenog Kroosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo