Toga ima samo u nogometu: Mandžukić preko noći završio među najgorima!

Trebala je samo jedna slabija izvedba da bi Mario Mandžukić od junaka postao dežurni krivac za slabiju igru Atletica na startu nove sezone u Primeri. Naime, španjolska redakcija portala Goal.

26.8.2014.
15:14
VOYO logo

"Nije imao potrebne municije i mora se popraviti kako bi u klubu zaboravili Diega Costu", piše Goal.com, koji je jedino Mandžukića uvrstio u najslabiju momčad kola iako je cijela momčad odigrala ispod svojih mogućnosti.

U ponedjeljak navečer Atletico je odigrao tek 0:0 na gostovanju kod Rayo Vallecana, a Mandžo je zamijenjen u 74. minuti. Protiv Raya je hrvatski napadač propustio tri kvalitetne prilike, a za svoju je igru dobio loše kritike od španjolskih medija. Primjerice, As tako navodi da je Mandžukić "uspješno skrivao svoju glavnu kvalitetu-efikasnost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/mScaga7iX94

Samo tri dana ranije španjolski su mediji navelike hvalili Mandžukićevu igru nakon što je postigao pobjednički gol protiv Real Madrida vrijedan osvajanja španjolskog Superkupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guaita (Getafe); Arbilla (Espanyol), Pelegrin Lopez (Elche), El Adoua (Levante), Antunes (Malaga); Duda (Malaga), De Paul (Valencia); Castro (Getafe); Barral (Levante), Mandžukić (Atletico Madrid), Agirretxe (Real Sociedad)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo