MISTERIOZNI MARIO / Mandžukić se pojavio na tribinama i zaintrigirao navijače, evo što su mu poručili

Image

Juventus je, inače, remizirao protiv Udinesea u prvenstvenom susretu

22.8.2021.
21:25
VOYO logo

Talijanski nogometni velikan Juventus ispustio je pobjedu na gostovanju kod Udinesea u susretu 1. kola nove sezone Serie A, na poluvremenu je vodio sa 2:0, no utakmica je završila rezultatom 2:2.

Nakon tek nešto više od 20 minuta Juventus je vodio sa 2:0 vodio sa 2:0 golovima Dybale (3') i Cuadrada (23'), no u nastavku je vratar Szczesny s dvije vrlo loše reakcije omogućio Udineseu poravnanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juve prosuo bodove

Prvo je u 50. minuti ispustio loptu iz naručja nakon udarca Arslana, a zatim i srušio Bussetta te skrivio kazneni udarac iz kojega je Pereyra (51'-11m) smanjio na 2:1. Potom su još su Morata i Bentacur pogađali okvir gola da bi u 83. minuti Szczesny još jednom kardinalno pogriješio, u želji da prevari Okaku ostao je bez lopte, a Deulofeu (83') je iskoristio poklon i pogodio prazan gol za 2:2. 

U četvrtoj minuti sudačke nadoknade Cristiano Ronaldo je zabio glavom nakon ubačaja Chiese, no pregled putem VAR-a ustanovio je kako je Portugalac bio u zaleđu za nekoliko centimetara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžo, vrati se

Zanimljivo je da je Mario Mandžukić bio na tribinama na toj utakmici. Naravno, navijači Juventusa su ga primijetili i odmah mu putem društvenih mreža poručili da je dobrodošao natrag u Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo