Mandžukić objasnio zašto je uspio zabiti onakav eurogol!

Mario Mandžukić bio je u petak najveća zvijezda u Wolfsburgu. 'Škaricama' je zabio vodeći pogodak u pobjedi Bayerna s 2:0 u 22. kolu Bundeslige te oduševio hrvatske i njemačke navijače.

17.2.2013.
13:01
VOYO logo

Osim što je bio iznimno atraktivan, imao je taj pogodak i posebnu težinu jer ga je Mandžukić zabio svome bivšem klubu i pred navijačima koji su ga još ne tako davno obožavali.

"Ovo je bio moj dom, ovdje sam se osjećao ugodno, navijači su uvijek bili korektni prema meni i zato sam se suzdržao od proslave. Želio sam pokazati da mi je Wolfsburg još uvijek u srcu", prenosi Mandžukićevu izjavu Abendzeitung.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to 15. ovosezonski pogodak 26-godišnjeg hrvatskog napadača u Bundesligi. I dalje dijeli prvo mjesto na ljestvici strijelaca, a samim time drži dalje od udarne momčadi i Marija Gomeza koji je u prošle dvije sezone bio glavna napadačka snaga Bavaraca. Pitanja o borbi s Gomezom Mandžukiću su sasvim očekivano dosadila.

"Više ne želim odgovarati na takva pitanja. Radim najbolje što mogu i naravno da uvijek želim igrati i davati sve od sebe. Ali trener je taj koji odlučuje tko će na teren".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje zna li tko je Klaus Fischer, nekadašnji njemački reprezentativac koji je tijekom sedamdesetih i osamdesetih bio slavan po pogocima 'škaricama', Mandžukić je iskreno odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je, ne znam".

Ali zato zna zašto su mu škarice protiv Wolfsburga tako dobro uspjele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U petak popodne smo igrali nogotenis u dvorani. Tamo sam isprobavao 'škarice', često to radim. Na utakmici sam vidio loptu, poželio sam pucati škaricama i ušlo je.

Izvršni predsjednik Bayerna i klupska legenda Karl-Heinz Rummenigge je nakon utakmice u šali komentirao da je takav gol mogao i on zabiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"E onda će to morati pokazati", uz smijeh je odgovorio Mandžukić.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo