Pogledajte što su Mandžo i društvo napravili junaku na odlasku

Kad su u subotu navečer igrači Bayerna podignuli i treći pehar ove sezone, slavlje je moglo početi.

2.6.2013.
12:45
VOYO logo

Nogometaši Bayerna u subotu su u Berlinu pobijedili Stuttgart i uzeli Kup te fantastičnoj sezoni u kojoj su osvojili domaći naslov i Ligu prvaka pridodali još jedan trofej.

Više nije bilo potrebe za umjerenim slavljem niti za paženjem koliko će se čašica popiti, kao što su po naredbi trenera Juppa Heynckesa morali nakon finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvojili su sve što su mogli i prepustili se naslađivanju nad tri pehara.

Za tu prigodu izradili su zgodne majice na kojima je pisalo "Jedan, dva, tri" i svi redom naslikavali su se pored tri trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Berlinu, gdje su sinoć ostali slaviti, pridružio im se i svjetski boksački prvak, Ukrajinac Vladimir Kličko, očito još jedan navijačl Bayerna. Bile su prisutne i supruge i djevojke igrača, naravno, osim djevojke Marija MandžukićaIvane koja izbjegava ovakve događaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni jaka kiša u Münchenu nije mogla spriječiti veliko slavlje Bayerna. Oko 100 tisuća navijača minhenskog kluba okupirali su ulice bavarskog grada kako bi pozdravili najbolju momčad današnjice – Bayern! Nogometaši Juppa Heynckesa provozali su se autobusom kroz grad, a potom već tradicionalno završili na balkonu Gradske vijećnice.

U velikom slavlju je sudjelovao, naravno, i naš Mario Mandžukić, koji je postigao prvi pogodak u finalnoj utakmici Lige prvaka protiv Borussije Dortmund, koju je Bayern dobio s 2:1. Iako je u kupu dobio 30-ak minuta, nije uspio postići pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jupp Heynckes, čovjek koji je ove sezone Bayern odveo do povijesnog uspjeha i osvajanja trostruke krune (Bundesliga, DFB-Pokal i Liga prvaka) najavio je za utorak press-konferenciju na kojoj će objaviti planove o svojoj budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlučio sam u utorak održati press-konferenciju kako bih se oprostio od minhenskih novinara, a također i govorio o svojoj budućnosti", rekao je 68-godišnji nogometni stručnjak za Sky Sport. O Heynckesovoj budućnosti nagađa se još od zimske stanke kada je objavljeno da će ga po završetku sezone u Bayernu naslijediti Pep Guardiola. Dvije su opcije koje se najglasnije spominju, a to su preuzimanje klupe Real Madrida, te odlazak u mirovinu.

Nakon 3-2 pobjede nad Stuttgartom u finalu DFB-Pokala Heynckes nije propustio ni nahvaliti svoju momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je emocionalan trenutak. Vidjeli smo da imamo sjajnu momčad, sjajan kolektiv. Poklonili su sebi i meni sjajan poklon. Ova trostruka kruna je jedinstvena".

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo