U Atleticu imaju ludu ideju: Mora li se Mandzukic zabrinuti?!

Karijera Fernanda Torresa je blizu ponora. Nogometasa koji je vrijedio 50 milijuna eura danas gotovo nitko ne zeli. Milan zeli prekinuti posudbu iz Chelseaja koja je dogovorena do ljeta 2016. godine.

16.12.2014.
6:42
VOYO logo

Nakon samo cetiri mjeseca, niti Milan ga vise ne zeli. Nije se iskazao na San Siru i njegova avantura u gradu mode ce uskoro zavrsiti. Problem je jer niti Jose Mourinho ne zna sto bi s njime.

Osim sto ne zabija, Torresov najveci problem jest njegova placa koja iznosi 175.000 funti tjedno odnosno devet milijuna godisnje. Ne postoji klub na planeti koji bi mu dao takav ugovor jer Torresova karijera otkako je 2011. stigao u Chelsea ide silaznom putanjom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznati spanjolski novinar Guillem Balague otkrio je pak pricu kako Atletico zeli dovesti bivseg igraca, koji je i stasao na Vincente Calderonu. Navodno i sam Fernando razmislja o povratku kuci, ali postoji jedan mali ali...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/OMBO69n9B5P/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Atletico ne zeli za posrnulog napadaca platiti niti eura odstete. Chelsea ce morati dobro razmisliti, jer Torres ce ih kostati devet mlijuna funti godisnje do ljeta 2016. godine. Mozda je bolje pustiti El Niña kuci i besplatno, ustedjet ce na placi ako ne postoji bolji kupac. Treba li se Mario Mandzukic zabrinuti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo