VIDEO: / Manchester United doživio strašan šok na startu Premiershipa

Nogometaši Manchester Uniteda na čelu s novim trenerom Luisom van Gaalom doživjeli su šok odmah na startu nove sezone Premiershipa.

16.8.2014.
15:40
VOYO logo

United je na svom Old Traffordu poražen od Swanseaja s 1:2. Iako je cjelokupna britanska javnost bila uvjerena u pobjedu Crvenih vragova, momčad iz Cardiffa pokazala je kako u momčadi najtrofejnijeg engleskog kluba kockice i dalje nisu posložene.

Prvi šok Manchester je odživio već u 28. minuti. Sigurdsson je pronašao Sung-Yonga koji bez većih problema matira nemoćnog De Geu. Domaćini su od tog trenutka preuzeli inicijativu na terenu i krenuli sa silovitim napadima, ali Swansea je opasno prijetio iz kontri. Ipak u nastavku utakmice, točnije u 53. minuti, United je došao do izjednačenja. Majstorski je zabio Wayne Rooney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenuo je Manchester još silovitije u potrazi na preokretom, ali sijevnula je kontra koja ih je stajala 'glave'. Routledge je pronašao Sigurdssona u 72. minuti, a ovaj takvu priliku ne propušta. Pokušao je Van Gaal promjenama, gurnuo je Fellainija u visoko prema golu Fabijanskog, ali Vragovi do pogotka nisu uspjeli doći.

https://vine.co/v/M3ZeFXDYThh/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak loših igara iz prošle sezone se nastavlja. Može li nizozemski stručnjak pokrenuti glave i igru Uniteda ili ga čeka ista sudbina kao i Davida Moyesa prošle sezone?

Hull City je u gostima pobijedio Queens Park Rangers sa 1:0 pogotkom Jamesa Chestera u 52. minuti. QPR je mogao izjednačiti u 85. minuti, ali Charlie Austin nije realizirao penal. Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić je za Hull odigrao cijeli susret. Dva je puta bio u prilikama, u 8. minuti je glavom pucao iznad grede, a u 74. Jelavić sa šest metara iskosa promašuje gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je na svom terenu izgubio od Tottenhama 0:1, iako su "čekičari" u 30. minuti imali penal i igrača više jer je Kyle Naughton dobio crveni karton zbog igranja rukom u 16-ercu. Pobjednički gol za Tottenham zabio je Eric Dier u sudačkoj nadoknadi (90+3).

REZULTATI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leicester City - Everton 2:2 (Ulloa 22, Wood 86/McGeady 21, Naismith 45)

OPR - Hull City 0:1 (Chester 52)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoke City - Aston Villa 0:1 (Weimann 50)

WBA - Sunderland 2:2 (Berahino 42-pen, 74/Cattermole 5, Larsson 85)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham - Tottenham 0:1 (Dyer 90+3)

Manchester United - Swansea City 1:2 (Rooney 53/Sung-Yueng 28, Sigurdsson 72)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo