Manchester United za Luku ima spektakularnu ponudu!

'Ponudi li Tottenham Luki Modriću dvostruko bolji ugovor, moći će ga prodati za 40 milijuna eura.

8.7.2011.
19:45
VOYO logo

"Ponudi li Tottenham Luki Modriću dvostruko bolji ugovor od sadašnjeg (45.000 funta tjedno) moći će za njega tražiti odštetu veću od 40 milijuna eura i prodati ga u završnici prijelaznog roka koji traje do 31. kolovoza", izjavio je za Jutarnji list jedan od najpoznatijih hrvatskih nogometnih menadžera Marko Naletilić.

Naletilić objašnjava da je strategija 'Nema šanse da prodamo Modrića' samo način da u Totenhamu udvostruče cijenu hrvatskom igraču i u zadnjim danima prijelaznog roka ga ipak - prodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Udvostručavanjem ugovora klub dobiva zadovoljnog igrača, koji više neće javno grintati da bi želio otići, a sebi ojačava pregovarački položaj za bogate kupce kojih uvijek ima. Luka ne bi bio ni prvi ni zadnji koji je na taj način skupo prodan u smiraj prijelaznog roka, jer za 22 milijuna eura koliko je dosad ponudio Chelsea Tottenhamu se Modrića ne isplati prodati budući da je 2008. iz HNL-a kupljen za gotovo istu svotu", kaže Naletilić i dodaje:

"Klubovi srednje klase su prezaduženi, pa samo najskuplji igrači imaju kupce, dok je nogometaše koji vrijede između četiri i 10 milijuna eura najteže prodati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se zaista radi o dvostrukoj igri, predsjednik Tottenhama Daniel Levy to radi odlično. Nakon što se u četvrtak sastao s Modrićem i zabranio mu odlazak iz kluba, u petak je Luki poručio slikovito.

"Održi svoju riječ i reci Abramoviču gdje da si zabije čekovnu knjižicu...'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječi Daniela Levyja očito nisu shvaćene ozbiljno ni u drugim klubovima. Engleski mediji pišu da Chelsea priprema novu ponudu za našeg reprezentativca, a u utrku se, izgleda, vraća i Manchester United. Sir Alex Ferguson sada je spreman za Modrića ponuditi 13 milijuna eura plus Dimitra Berbatova i Jonnyja Evansa. Najbolji strijelac lige prošle sezone, koji se afirmirao upravo na White Hart Laneu, i talentirani stoper mogli bi smekšati Spurse koji su deficitarni upravo na tim pozicijama. United je ovoga ljeta već potrošio više od 50 milijuna, ali još nije našao Scholesova nasljednika.

Kalinić prema Ukrajini

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Kalinić na izlaznim je vratima Blackburna. Rastanak igrača i kluba obostrana je želja, međutim, odšteta od šest milijuna funti koju je istaknuo klub malo je ohladila potencijalne kupce. Prema pisanju engleskih medija, Kalinić bi na kraju mogao završiti u Ukrajini. U redu za njegove usluge stoje kijevski Dinamo, Dnipro i Metalist iz Harkiva, a najzainteresiraniji je klub Ognjena Vukojevića, kijevski Dinamo.

cate-201101170366004

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107060111006 arti-201107050205006 arti-201107040331006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo