Manchester United uzvraća udarac: Pojačanja stižu već prije SP-a!

Menadžer Manchester Uniteda David Moyes poručio je u petak kako se plan dovođenja pojačanja za novu sezonu dobro razvija, te da se nada prvim potpisima i prije Svjetskog prvenstva u Brazilu.

18.4.2014.
18:12
VOYO logo

Div s Old Trafforda je igrao očajno u prvoj sezoni pod Moyesovim vodstvom, a škotski je stručnjak uvjeren da će se od jeseni, nakon što osvježi momčad s pojačanjima, puno toga promijeniti.

Engleski su mediji posljednjih mjeseci spominjali interes Uniteda za lijevog beka Southamptona Lukea Shawa (18), veznjaka lisabonskog Sportinga Williama Carvalha (22), te veznjaka Bayerna Tonija Kroosa (24). Prema tvrdnji Daily Maila, Moyes je nedavno u Portugalu gledao i braniča Porta Eliaquima Mangalu (23), te njegova suigrača, kolumbijskog napadača Jacksona Martineza (27).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/caDH5ucH_rA

"Moram reći da se planovi koje sam zamislio dobro razvijaju. Vjerojatno će se nešto dogoditi tek nakon završetka sezone, ali pokušat ćemo ostvariti neki transfer prije SP-a", rekao je Moyes i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povezuje nas se s mnogim igračima, a svaki put kad odem na neku utakmicu, piše se da ćemo potpisati ugovore s trojicom ili četvoricom igrača. To nije istina, ali svima je jasno da tražimo pojačanja i pokušat ćemo iskoristiti svaku priliku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo