SPREMNA VELIKA RAZMJENA / Manchester United pronašao napadača: Zamjena za Ronalda je čovjek koji je jako naljutio Messija

Image
Foto: Profimedia

Radi se o stasitom golgeteru

8.1.2023.
15:56
Profimedia
VOYO logo

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo nakon kontroverznog intervjua s Piersom Morganom, otišao je iz Manchester Uniteda u Al Nassr.

Mjesto napadača ostalo je na Anthonyju Martialu, kojemu treba zamjena. Erik Ten Hag ju je pronašao u Woutu Weghorstu, svom sunarodnjaku koji igra za turski Besiktas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o gorostasnom golgeteru koji je postigao dva zgoditka za Nizozemsku u dvoboju s Argentinom, nakon što je ušao u igru kao "džoker" s klupe. Postigao je penal i u raspucavanju, dalje je prošla Argentina, a on je imao i incident s Messijem, kojeg je jako naljutio. Dok je Leo Messi davao izjavu poslije utakmice, Weghorst mu je htio pružiti ruku i čestitati, ali Argentinac je rekao: "Što gledaš glup*ne?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spremna velika razmjena?

Kasnije je Weghorst rekao kako je Messi bio jako bezobrazan prema njemu, a takav Nizozemac nije bio prema svojim navijačima. Naime, jučer je postigao pogodak u pobjedi Besiktasa nad Kasimpasom, a nakon toga je dotrčao je do navijača Besiktasa, poljubio je grb na dresu, rukama im prvo emotivno pokazao srce, zatim je raširio ruke u znak zahvalnosti i im i mahnuo i rekao: 'bye-bye', nakon čega je još jednom poljubio Besiktasov grb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog dolaska Portugalca Al Nassr je odlučio raskinuti ugovor s 30-godišnjim kamerunskim napadačem Vincentom Aboubakarom jer je zbog dolaska Cristiana Ronalda probijena granica internacionalaca u jednom klubu kojeg dozvoljava tamošnji nogometni savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo bi Kamerunac bio Besiktasova zamjena za Weghorsta, a posljednju riječ oko transfera imat će Burnley, čiji je Weghorst igrač. Najbolji kub engleskog Championshipa može prekinuti posudbu s Turcima i poslati ga na Old Trafford, a ako je suditi prema gesti ovog klasnog centarfora, to će se i dogoditi.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo