Manchester United potresao incident uoči finala!

Kada je čuo da nije ušao ni među 18 igrača za zapisnik, najbolji strijelac Manchester Uniteda Dimitar Berbatov je jednostavno puk'o i napustio Wembley.

29.5.2011.
14:06
VOYO logo

Bila je to kap koja je prelila čašu. Osim što mu je u završnici sezone mladi Javier Hernandez uzeo mjesto u momčadi, sada je i veteran Michael Owen dobio prednost kod Alexa Fergusona, što je bilo previše za temperamentnog Bugarina.

Kada je saznao da uopće nije ušao u zapisnik za finale Lige prvaka, ni među 18 igrača, uvrijeđeni Dimitar Berbatov se jednostavno pokupio sa stadiona Wembley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj skandalozni odlazak je potresao Manchester United, a da se nešto događa vidjelo se po tome što bugarski napadač nije sjedio s ostalim igračima na tribini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusni Škot je pokušao zataškati cijeli slučaj rekavši da je najbolji ligaški strijelac kluba s 21 golom ostao u svlačionici, no malo tko mu je povjerovao. Čini se da je ovo ipak konačni kraj suradnje Fergusona i Berbatova koji će na ljeto, kako sada stvari stoje, biti prisiljen promijeniti klub.

Inače, trener Manchestera je bio vidno nervozan nakon utakmice. Čak je i novinaru u razgovoru 's nogu' odmah nakon poraza odbrusio na jedno pitanje, ali se do konferencije za medije smirio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://swf.tubechop.com/tubechop.swf?vurl=23WZ9Nv6E74&start=0&end=10&cid=169514

Škotski stručnjak je priznao da su "izgubili od najbolje momčadi na svijetu" nahvalivši Lionela Messija i njegovu nogometnu izvedbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barcelona je najbolja momčad protiv koje smo ikada igrali. Ovo je za nas bila fantastična sezona, a samo nam je Wembley bio nesretan, najprije protiv Manchester Cityja, a sad i protiv Barçe. Šteta, ali tako je to kada igraš protiv boljega. Nemaš si što zamjeriti", rekao je Alex Ferguson, a sa šefom se složio i Nemanja Vidić.

"Da, oni (Barcelona) su najbolji. Ako pogledate naše utakmice u prošlosti, nikada nismo igrali protiv ovakve momčadi. Moramo im priznati da su igrali sjajan nogomet i zaslužili su naslov. Imali su više prilika od nas i večeras su nas jednostavno nadigrali", iskren je bio srpski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razočaran sam, naravno... najbolji u Engleskoj, drugi u Europi... Ma vratit ćemo se. Čestitam Barceloni, oni su danas bili bolja momčad", dodao je Vidićev partner iz obrane Rio Ferdinand.

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105280067006 arti-201105280290006 arti-201105280382006

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo