MANCHESTER UNITED IZNENADIO PONUDOM OD 60 MILIJUNA EURA ZA SRBINA: / Ne, ne radi se o Milinkoviću Saviću

Image
Foto: AFP

Mourinho je osobno došao gledati mladog stopera

15.10.2018.
8:00
AFP
VOYO logo

Manchester United ponudio je 60 milijuna eura za Nikolu Milenkovića, stopera Fiorentina koji glasi za jednog od najvećih talenata europe na toj poziciji. Ovog ljeta trener Uniteda Jose Mourinho ušao je u konflikt s upravom jer mu nisu htjeli dovesti niti jednog od dva stopera (Aldeweireld, Maguire) koja je tražio.

Ipak, Portugalac je nastavio ustrajati na tome da mu trebaju pojačanja u obrani i odlučio uzeti stvar u svoje ruke. Tako je jedan od najboljih trenera svijeta ovog vikenda gledao utakmicu Srbije i Crne Gore kako bi pratio Milenkovića i izbliza vidio o kakvom se igraču radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozbiljna ponuda

Prema pisanju La Nazionea, odmah po povratku u Manchester Mourinho je rekao da želi stopera, a klub je ekspresno poslao ponudu tešku 60 milijuna eura kako bi još prije siječanjskog prijelaznog roka dogovorio transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavnici United razgovarali su i s igračevim agentom koji je otkrio da bi Milenković htio preseliti na Old Trafford, ali Fiorentina je odbila ponudu u namjeri da ga što dulje zadrža na Artemio Franchiju i ostvare što bolje rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo