MAMICU NIJE VALJAO: / Sada je izbornik Japana!

5.3.2015.
15:42
VOYO logo

"Tehnicka je komisija odlucila kako zeli angazirati Vahida Halilhodzica za izbornika, te ce ga predloziti Izvrsnom odboru koji ce se sastati 12. ozujka. Kada Izvrsni odbor da svoje odobrenje, imenovanje ce biti sluzbeno", izjavio je Shimoda.

Halilhodzic ce na mjestu japanskog izbornika zamijeniti Meksikanca Javiera Aguirrea koji je dobio otkaz proslog mjeseca zbog sumnji u umijesanost u namjestanje utakmica dok je bio trener u Spanjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na proslogodisnjem Svjetskom prvenstvu u Brazilu Halilhodzic je vodio Alzir do osmine finala gdje je izgubio od buduceg prvaka Njemacke nakon produzetka da bi potom preuzeo vodenje turskog prvoligasa Trabzonspora u kojem se zadrzao tek 14 kola.

Osim Alzira, Halilhodzic je bio izbornik i u Obali Bjelokosti koju je vodio od 2008. do 2010. godine, ali ne i na SP u JAR-u iako je sa "slonovima" izborio plasman na to natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskoj javnosti Halilhodzic je poznat po tome sto je od kolovoza 2010. do svibnja 2011. godine vodio zagrebacki Dinamo iz kojega je naprasno otisao nakon sukoba s celnikom kluba Zdravkom Mamicem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo