Dinamo pokvario planove Barcelone i Uniteda!

Dinamo je prodao Duju Čopa Cagliariju, ali i riješio transfere dva napadača koji su već u njegovim redovima. Od Manchester Uniteda otkupljen je Angelo Henriquez, a od 18.

13.1.2015.
8:46
VOYO logo

Čileanac je bio na posudbi iz Uniteda, ali Dinamo je otkupio njegov ugovor. Pojavile su se glasine kako bi Louis van Gaal mogao vratit Henriqueza na Old Trafford. To će i ostati samo glasine.

"To hoće li ga netko uzeti ovisi o nama, a ne o Manchester Unitedu. Može ga uzeti, ako ga otkupi od nas, ali to neće biti slučaj. Mi smo ga uzeli s pravom prvokupa, stajao nas je milijun i pol eura, već smo potpisali s njim i ugovor od ljeta. Nema tu više nikakve dvojbe, on je naš i ta priča je riješena", objasnio je Dinamov trener Zoran Mamić, te se okrenuo na registraciju mladog Španjolca Danija Olma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je pokušavala osporiti njegovu registraciju, ali 16-godišnji napadač kroz koji dan će i službeno postati Dinamov igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On će biti unesen u CMS sustav i postati naš igrač. Je, istina je, Barcelona ga je željela nazad, ali mi smo sve radili po PS-u, Olmo također već ima potpisan ugovor s nama. Jedini mogući način da ga Barcelona sad vrati jest da mali kaže da želi tamo, ali bi ga onda Barca morala otkupiti. No, to nije opcija, niti on razmišlja na taj način, uostalom, tamo bi možda bio u B momčadi, a ovdje je na pripremama s prvom momčadi. Možda će na proljeće i igrati", rekao je Zoran Mamić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo