MAMIĆA BI NAPAD NA SUCE MOGAO SKUPO KOŠTATI: / Pogledajte koliku je kaznu 'popio' Bjelica zbog sličnog ispada

Image

Potekli vikend u HNL-u bio je posebno uzbudljiv

29.1.2021.
10:00
VOYO logo

Moram reći nešto što me tišti. Ogorčen sam na suce, i to ne samo danas, jer napravila se hajka na Dinamo zbog jednog auta. Sudac Zebec u prošloj je utakmici u Velikoj Gorici pogrešno dosudio aut. I u svakoj utakmici bude nekoliko takvih grešaka kod dosuđenih auta. On sigurno nije znao da će se nakon tog auta dogoditi jedanaesterac za nas i da ćemo zabiti pogodak. Ali, dignula se cijela hajka oko tog auta.

Image
STIGLA JE KAZNA ZA NENADA BJELICU: /

Je li HNS dovoljno strogo reagirao na sve njegove istupe?

Image
STIGLA JE KAZNA ZA NENADA BJELICU: /

Je li HNS dovoljno strogo reagirao na sve njegove istupe?

Međutim, ovo što su danas radili VAR soba i sudac je sramota. I takve nas odluke prate cijelu sezonu. Idemo analizirati cijelu sezonu, koliko je bilo pogrešnih odluka u korist Dinama, a koliko na štetu Dinama. Dva nedosuđena jedanaesterca za nas u prvom poluvremenu. Prvi je bio na Majeru i ne znam u kojoj državi na svijetu se to ne svira. Kasnije i jedanaesterac na Gavranoviću i VAR ne reagira. Nemoguće je da se nijedan ne svira. Užasno je loše suđenje Dinamu ove sezone, a stvara se nekakva fama da se nama pomaže s jednim autom! Recite još jednu pogrešnu kapitalnu odluku ove sezone, a da je bila u korist Dinama. Mislim da je i javnost danas mogla sve vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je to izrekao trener Dinama ZoranMamić poslije pobjede u derbiju protiv Hajduka. I nije jedini koji se ovih dana žali na suđenje. Uoči utakmice s Varaždinom kritičan je bio i trener Slaven Belupa TomislavStipić. On smatra da je njegovoj momčadi prošle nedjelje u Puli oduzeta pobjeda.

Image
Image

23.10.2020., stadion Andjelko Herjavec, Varazdin - Hrvatski Telekom Prva liga, 9. kolo, NK Varazdin - Slaven Belupo. Stipic Tomislav Photo:

"Zašto su djelitelji pravde dijelili nepravdu to samo oni znaju. Ja im šaljem ovaj put oprost iz ponosne Koprivnice, ali poručujem da smo mi premali klub da bi se navikli na nošenje ovakvih teških križeva. Znate i sami da se križ nosi zbog tuđih, a ne svoji grijeha", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo