MAMIĆ TRLJA RUKE: / Srpska legenda bila u Hrvatskoj zbog Dinamova dragulja

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Dugo se talijanski div Milan spominjao kao klub koji je najviše zagrizao za Dinamova nogometaša Marka Pjacu, ali čini se da je sada štafetu preuzeo njegov gradski rival Inter.

11.11.2015.
17:52
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Prošli je mjesec u Zagrebu na utakmici protiv Olympiakosa bio Interov sportski direktor Piero Ausilio, a ove srijede je novinar talijanskoj Sky SportaFabrizio Romano u kolumni za Goal.com otkrio nove detalje oko pokušaja Nerazzurra da dovedu Pjacu.

Problem je cijena

"Sportski direktor Piero Ausilio ga prati već neko vrijeme, trener Robero Mancini ga vidi vrijednim dobitkom za ofenzivni dio sastava, a menadžer momčadi Dejan Stanković (legendarni Interov igrač, op. a.) je bio u Hrvatskoj kako bi razgovarao sa Zdravkom Mamićem", piše Romano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem je, međutim, kao i obično u cijeni. Dinamo navodno ne želi ići ispod 10-11 milijuna eura što Interu neće biti lako platiti, a u milanskom klubu strahuju da bi se cijena mogla i povećati ako jedan od ostalih zainteresiranih klubova, među kojima je navodno i Manchester United, pošalju službenu ponudu. Inter će, navodi Romano, nastaviti pratiti situaciju i u siječnju odlučiti hoće li krenuti u akciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo