MAMIĆ, ŠUKER I DRUŠTVO S HAJDUKOVIM ŠALOM: / Otkrivena istina o fotografiji koja je razljutila Dalmaciju

Image
Foto: Facebook
22.6.2016.
18:43
Facebook
VOYO logo

Šibenčanin Ante Kulušić, član Izvršnog odbora HNS-a i čovjek Zdravka Mamića, objasnio je čin slikanja Mamića, Šukera i društva s šalom Hajduka. Sam čin odjeknuo je Dalmacijom i izazvao uglavnom negativne komentare jer se smatra da se radi o provokaciji. nikakvom dobronamjernom činu slanja neke poruke da je Hajdukov šal istaknut zato što su upravo bivši hajdukovci Kalinić, Perišić i Subašić srušili moćnu Furiju. Prema Kulušiću, kontekst kojeg je u pojedinim medijima poprimio taj čin zlonamjerno je iskrivljen.

'Fotografija jest vjerodostojna'

Kulušić je potvrdio kako fotografija čelnih ljudi hrvatskog nogometa sa Hajdukovovim šalom nije ni fotomontaža, ni licemjerni čin, i nije nastala prije utakmice Hrvatska- Španjolska kako se, nakon medijskih interpretacija, počelo spekulirati u javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Nije u pitanju fotomontaža, nego klasični primjer zloćudne obmane hrvatske javnosti od strane pojedinih hrvatskih medija. Fotografija jest vjerodostojna, ali nije nastala prije, nego poslije utakmice i pobjede Hrvatske nad Španjolskom u općem slavlju, euforiji i fešti", izričit je Ante Kulušić, piše Slobodna Dalmacija. Navodno se jedna skupina navijača Hajduka koja je ostala na gornjoj etaži stadiona željela, pojašnjava, fotografirati sa Zdravkom Mamićem.

Hajdukovci dobacili šal

"Mamić je, naravno, pristao. Onda nam je netko doviknuo želimo li se slikati sa Hajdukovim šalom. Istog trenutka smo pristali. Hajdukovi navijači, oni koji su se nekoliko minuta prije fotografirali sa Mamićem, dobacili su šal sa gornje etaže i tako je nastala ta fotografija", kaže Kulušić koji je šokiran iskrivljavanjem istine i razinom zloće onih kojima smeta pobjeda hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naprosto je nevjerojatno što se sve može izkonstruirati od jedne sasvim normalne situacije u svečarskom ozračju i fešti, kako je se, u zloj namjeri, može izokrenuti, a sve kako bi se senzacionalizmima bez povoda i pokrića obmanula javnost. Kakav god da im je povod, neće uspjeti. Istina je samo jedna", odlučan je Kulušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo