MAMIĆ SE OGLASIO NA KRAJU DINAMOVE DOMINACIJE: / 'Rijeci od srca čestitam, neka u najboljem svjetlu predstavljaju hrvatski nogomet!'

Image

Rijeka slavi naslov prvaka, neće se spavati večeras na Kvareneru nakon što je momčad Matjaža Keka s 4:0 pobijedila Cibaliju i kolo prije kraja osigurala prvi naslov hrvastkog prvaka.

21.5.2017.
21:53
VOYO logo

Prvi čovjek Dinama nedavno je u intervjuu za srpsku Arenu čestitao Rijeci kazavši da je "učenik nadmašio učitelja", a sad je na Facebooku napisao:

"Igračima, upravi na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem, kao i treneru Matjažu Keku te njegovim suradnicima čestitam na osvajanju njihovog prvog, povijesnog naslova nogometnog prvaka Republike Hrvatske!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjedoci smo da su njihova ulaganja, trud, vizija, rad i želja za napretkom posljednjih godina podigli kvalitetu hrvatskog klupskog nogometa, te su ove sezone nagrađeni fantastičnim uspjehom u nikada uzbudljivijoj završnici MAXtv Prve lige. Nadam se da će uzbudljivost i sve veća koncentracija kvalitetnih klubova u domaćem prvenstvu privući na stadione mlađe navijače, te potaknuti vladajuće strukture na intenzivnije ulaganje u sve lošiju infrastrukturu naših nogometnih klubova. Rijeci još jednom od srca čestitam, te im želim da u najboljem svjetlu predstave hrvatski nogomet u kvalifikacijama za UEFA Ligu prvaka!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo