MAMIĆ PROZVAO LUKU MODRIĆA: / 'Pa kako možeš spavati? Nije li te sram? Ta njegova šutnja - to nije muški, to je huljski'

Image
Foto: STR-2222/PIXSELL

Mamić je rekao i kako je Modrić trebao javno istupiti i stati u njegovu obranu

6.4.2021.
9:41
STR-2222/PIXSELL
VOYO logo

Zdravko Mamić prozvao je Luku Modrića u svom gostovanju u podcast Inkubatoru. Nekadašnji čelnik zagrebačkog Dinama, nedavno pravomoćno osuđen za izvlačenje više od 100 milijuna kuna iz kluba, javno je progovorio o svom odnosu s kapetanom Vatrenih i nekadašnjim igračem Dinama.

"Nažalost, u nikakvim smo odnosima iako se nikad nismo posvađali. Ja sam njegov navijač. Gledam utakmice Reala kad igra Modrić s istim žarom kao kad igra Dinamo. Za mene je on najbolji hrvatski nogometaš svih vremena. On je to postigao svojim radom. On živi za nogomet i zato je Modrić velik i zaslužuje naklon cijelog svijeta", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MODRIĆA I KROOSA PITALI TKO BI OD NJIH DVOJICE POBIJEDIO U UTRCI NA 100 METARA: /

Njihov odgovor je genijalan

Image
MODRIĆA I KROOSA PITALI TKO BI OD NJIH DVOJICE POBIJEDIO U UTRCI NA 100 METARA: /

Njihov odgovor je genijalan

'Odrekao sam se privatnog ugovora'

No nije sve završilo na pohvalama, Mamić je rekao i kako je Modrić trebao javno istupiti i stati u njegovu obranu.

"Ono što mi je neshvatljivo je ta njegova šutnja. To mi nije muški, to mi je huljski. Da čovjek nije sazvao press-konferenciju usred Madrida ili usred Zagreba, lupio po stolu i rekao: 'P*čka vam materina bezobrazna, pa taj Mamić je mene uzeo kad sam ja bio izbjeglica s 14 godina, taj Mamić je bio graditelj Dinama iz kojeg sam ja otišao u Tottenham. Njegov sin me prodao u Tottenham i Real Madrid. On nije lopov.' On ima privatni ugovor sa mnom koji sam ja samovoljno raskinuo. Imao sam s njim potpisan ugovor da ću dobivati vječno 20 posto njegovih prihoda. I kad je on odlazio iz Dinama, kako sam ja dobio određen novac, ja sam se odrekao prije 13-14 godina svojih potraživanja koja bi danas bila nekakvih 20 milijuna eura. Pogledajte što mi se dogodilo. Pa Modriću, kako možeš spavati? Nije li te sram?“, rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio u kojem Mamić govori o Luki Modriću možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo