MAMIĆ PROGOVORIO O ODLASKU IZ DINAMA I PRESUDI: / Trener Dinama zagrmio - 'Ako presuda bude pravomoćna, odslužit ću'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Ovih se dana intenzivno govori o mogućem odlasku Zorana Mamića na mjesto izbornika reprezentacije UAE

9.12.2020.
13:23
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Trener zagrebačkog Dinama, Zoran Mamić, održao je medijsku konferenciju uoči utakmice šestog kola Europa lige. Dinamo u četvrtak u 21 sat na svom terenu dočekuje CSKA iz Moskve i to potpuno rasterećeno jer će neovisno o rezultatu natjecanja po skupinama završiti na prvom mjestu.

Dinamo do sada nije primio niti jedan gol u Europa ligi, ali Zoran Mamić tvrdi kako na 0:0 neće igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možemo biti zadovoljni s onim što smo do sada uradili tako da ovu utakmicu dočekujemo bez pritiska. Mislim da je ova utakmica ipak možda bitnija od svih. Svaka utakmica u skupini donosi dva boda u koeficijentu, a taj koeficijent nas prati pet godina što je za naš klub vrlo bitno. Pored toga, možemo skupinu završiti bez primljenog gola i poraza. I to treba uzeti kao motiv. To će ostati zapisano u povijesti ako se dogodi. Imamo jako puno motiva. Ako se danas ništa ne promijeni, ići će najbolji sastav. Nećemo igrati defenzivnije. Ne znamo igrati na 0:0 i ne razmišljamo o tome. Bio bih sretniji da pobijedimo 5:4 nego da utakmica završi 0:0. Pobjeda je pobjeda", kazao je Mamić.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

22.10.2020., Stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Europa liga, 1. kolo: GNK Dinamo Zagreb - Feyenoord Rotterdam. Zoran Mamic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

O presudi i odlasku iz Dinama

Ovih se dana intenzivno govori o mogućem odlasku Zorana Mamića na mjesto izbornika reprezentacije UAE, kao i o činjenici da se bliži datum nastavka suđenja u Osijeku. Mamiću nikako nisu "sjele" te priče pa je bio podosta oštar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vi mediji se na jedan vrlo neprikladan način odnosite prema meni. Piše se mnogo neistina. Zamajava se javnost i s mojom nepravomoćnom presudom. Pišu da sam ja oštetio državni proračun, a to u nepravomoćnoj presudi nigdje ne postoji. Ako pišete o tome, onda se informirajte. Druga stvar, to je nepravomoćna presuda. Dozvolite da sam ja još uvijek nevin. Siguran sam da ona neće biti potvrđena jer znam da nisam kriv, a proces je vođen tako da je to katastrofa i sramota za hrvatsko pravosuđe", rekao je Mamić i zatim poručio kako će, ako presuda bude pravomoćna ostati ovdje i odslužiti kaznu.

"Ako bude pravomoćna, i ovaj put ću biti ovdje, a zna se što se u tom trenutku događa. Ja ću onda odslužiti ono što treba ako oni to tako odluče. Što se tiče pitanja oko izborničke pozicije u Emiratima. Moj stožer i ja smo imali sjajne rezultate u Emiratima. Stalno postoje upiti za nas pa tako i ovaj upit za reprezentaciju Emirata. Ja ostajem u Dinamu. Meni je čast da me zovu kada vidite koji su sve svjetski treneri bili tamo na izborničkim pozicijama. Vodit ću Dinamo sve dok klub bude htio", poručio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo