Mamić prodaje još jednu zvijezdu: Protiv Astre čekira kartu za inozemstvo?

Prema napisima talijanskih medija, Dinamov talent Marcelo Brozović uskoro će postati novi igrač talijanskog velikana Milana i u tijeku su pregovori na relaciji dvaju klubova.

27.11.2014.
15:12
VOYO logo

Brozović je jedan od najvažnijih igrača hrvatskog prvaka, a sve je važniji član i hrvatske nogometne reprezentacije. Iako su se kao glavni kandidati za Brozovićev transfer spominjali Arsenal, te Juventus i Borussia Dortmund, najbrže su ponudu poslali iz Milana.

Upravo će večeras u ogledu Europa lige između Dinama i Astre u Rumunjskoj na tribinama biti predstavnici Rossonera i dobra igra večeras mogla bi mu biti odskočna daska za veliki transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što ostaje sporno je visina odštete. Prema talijanskim medijima, Milan nudi 4 milijuna eura, dok Dinamo potražuje dvostruko veću svotu. U Milanu su voljni dovesti 22-godišnjeg veznjaka i na posudbu, ali i na tu opciju u Maksimiru ne pristaju.

//www.youtube.com/embed/Js7hACcNJA4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović je karijeru započeo u Hrvatskom Dragovoljcu, a u Dinamo je stigao 2012. godine preko Lokomotive. U dresu hrvatske reprezentacije dosad je skupio sedam nastupa, a ugovor s Modrima veže ga do 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo