SADRŽANO U MAKSIMIRU /

Mamić ponovno u Dinamu, Barišić najavio kraj muka sa stadionom: 'Nešto će se uskoro pokrenuti'

Image
Foto: Pixsell

Nekadašnji trener i sportski direktor vratio se u klub koji i u idućoj sezoni ima velike planove

5.6.2019.
20:04
Pixsell
VOYO logo

Zoran Mamić vratio se u Dinamo! Nakon tri godine izbivanja i arapske turneje sjeda u fotelju sportskoga direktora kluba Modrih. Sa sobom je doveo i najbliže suradnike pa će Damir Krznar preuzeti omladinsku školu, a Tomislav Butina - akademiju za vratare.

U klub se vraća i Jerko Leko kao novi trener juniora. I tu povratnicima nije kraj. Iz Dinama su jasno potvrdili da Zdravko Mamić i dalje radi za klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih se nikada vratio u Dinamo da mislim da sam nešto skrivio. Ne bih tu bio pred vama. Vjerujem da će to budućnost pokazati."

Podsjetimo, Mamić je optužen za izvlačenje 116 milijuna kuna iz Dinama te je nepravomoćno osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zatvora. Parnice se vode i protiv Zdravka Mamića koji i dalje aktivno sudjeluje u Upravi kluba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zdravko jako puno radi, on je u Upravi Dinama. On je zaposlenik i radi puno. Ova ekipa u kojoj su Zoran i Zdravko i dalje je aktualna, i dalje je uključena u rad Dinama i moram reći kako čvrsto vjerujem da će istina i pravda na koncu pobijediti", kazao je predsjednik Dinama Mirko Barišić.

Mamić se ne boji ni osude navijača. Želi samo, kaže, napraviti još respektabilniju momčad.

"Neki kolege, ili većina, su nas već osudili. To je nepravomoćno i ne treba od toga stvarati famu. Vrlo dobro i mirno spavam."

Spavat će kraće dok se ne oformi nova momčad. Ali neće mu to biti ništa novo iako je posljednjih šest godina radio kao trener jer su braća Mamić zajedno s Nenadom Bjelicom aktivno sudjelovali u biranju igrača i za ovu, tek završenu, sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo se, čujemo se, svakodnevno razgovaramo, dijelimo iste ciljeve. On ima svoje zadatke, ja svoje, bez obzira što sam ja bio trener šest godina prije toga, šest godina sportski direktor... Mislim da ću biti dvostruko bolji sportski direktor nego što sam bio onda."

U sjeni novonastalih zbivanja predsjednik Dinama Mirko Barišić najavio je rješavanje problema sa stadionom. Nešto će se, kaže, uskoro pokrenuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo