Mamić pobjegao na stražnja vrata i nestao bez traga!

U Rusanovoj je održana sjednica Izvršnog odbora HNS-a, a glavni tajnik iznio je glavne zaključke. Skupština će bit održana za deset dana, no, izvijestio je tajnik, neće biti izborna.

27.2.2012.
16:47
VOYO logo

"Skupština HNS-a bit će održana 9. ožujka i o svemu će se tamo odlučivati. Skupština neće biti izborna nego će samo biti predočen akcijski plan prema naputku ministra Jovanovića. Vidjet ćemo hoćemo li njega pozvati, no ne možemo govoriti o nepotpori ministarstva", izvijestio je Zorislav Srebrić te nadodao:

"Postoji određena zabrinutost za stanje u našem nogometu, ali dogovor je da se s time ne izlazi u javnost. Jasno je da se politika ne smije miješati u rad Saveza", istaknuo je i naglasio kako UEFA nadzire situaciju u hrvatskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznio je Srebrni i neke brojčane podatke.

"Prošle godine potrošeno je i uprihođeno nešto više od 90 milijuna kuna, dakle na pozitivnoj smo nuli. Za 2012. očekuju se dobit od 2,7 milijuna kuna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, prihvaćen je zahtjev klubova za 5 posto od Savezovog dijela od UEFA-e za EURO te će im biti uručen početkom jeseni. Smanjit će se lista sudaca i delegata, a Lučkom je odbijeno da igra kod kuće te će morati igrati u Kranjčevićevoj do kraja sezone.

Napomenimo kako je na sastanku bio i izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić koji se nakon sastanka iskrao na zadnja vrata i automobilom nestao bez traga. Nastavak je to njegove medijske šutnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo