MAMIĆ PRIZNAO KOGA BI NAJVIŠE VOLIO VIDJETI NA KLUPI DINAMA: / 'Ne usudim se niti okrenuti njegov broj'

Modri su i dalje u potrazi za novim trenerom nakon što ih je odbio Matjaž Kek

17.7.2020.
9:15
Slavko Midzor/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hrvatski prvak Dinamo u potrazi je za novim trenerom nakon što je IgorJovičević napustio klupu. Privremeno je tamo zasjeo ZoranMamić, a pitanje je koliko će se tamo zadržati. Velika želja kluba iz Maksimirske 128 bio je MatjažKek, no na kraju ih je odbio i odlučio ostati izbornik Slovenije.

“Mogu samo kazati da mi je žao što se njegov dolazak nije realizirao, ali moje poštovanje i simpatija prema Keku ostaje. Možda niti jednog trenera u povijesti nismo tako željeli kao njega, a on je prvi trener koji je odbio Dinamo", izjavio je ZdravkoMamić za SN. Potom je progovorio o tome koga bi želio vidjeti na klupi Modrih.

"Ja bih pješice otišao po Niku Kovača u Njemačku i donio ga na ramenima. Ali, gotovo sam siguran da on ne bi prihvatio ponudu Dinama. Mislim da to nije realno, da su njegove ambicije negdje drugdje. Ne usudim se niti okrenuti njegov broj", kazao je Mamić i dodao kako bi želio da se vrati Vahid Halilhodžić.

"On je jako dobro surađivao sa Zoranom, cijeni naš klub, ima jako puno prijatelja u Dinamu, ali ne znam koliko je to realno jer kao izbornik Maroka ima spektakularnu plaću koja se mjeri u dva-tri milijuna eura", poručio je.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali