MAMIĆ PRIZNAO KOGA BI NAJVIŠE VOLIO VIDJETI NA KLUPI DINAMA: / 'Ne usudim se niti okrenuti njegov broj'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Modri su i dalje u potrazi za novim trenerom nakon što ih je odbio Matjaž Kek

17.7.2020.
9:15
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski prvak Dinamo u potrazi je za novim trenerom nakon što je IgorJovičević napustio klupu. Privremeno je tamo zasjeo ZoranMamić, a pitanje je koliko će se tamo zadržati. Velika želja kluba iz Maksimirske 128 bio je MatjažKek, no na kraju ih je odbio i odlučio ostati izbornik Slovenije.

“Mogu samo kazati da mi je žao što se njegov dolazak nije realizirao, ali moje poštovanje i simpatija prema Keku ostaje. Možda niti jednog trenera u povijesti nismo tako željeli kao njega, a on je prvi trener koji je odbio Dinamo", izjavio je ZdravkoMamić za SN. Potom je progovorio o tome koga bi želio vidjeti na klupi Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Manager of Bayern Munich, Niko Kovac - Tottenham Hotspur v Bayern Munich, UEFA Champions League - Group B, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 1st October 2019

Tottenham Hotspur v Bayern Munich, UEFA Champions League, Group B, Football, The Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 01 Oct 2019, Image: 474790285, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Richard Calver / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Ja bih pješice otišao po Niku Kovača u Njemačku i donio ga na ramenima. Ali, gotovo sam siguran da on ne bi prihvatio ponudu Dinama. Mislim da to nije realno, da su njegove ambicije negdje drugdje. Ne usudim se niti okrenuti njegov broj", kazao je Mamić i dodao kako bi želio da se vrati Vahid Halilhodžić.

"On je jako dobro surađivao sa Zoranom, cijeni naš klub, ima jako puno prijatelja u Dinamu, ali ne znam koliko je to realno jer kao izbornik Maroka ima spektakularnu plaću koja se mjeri u dva-tri milijuna eura", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo