MAMIĆ OTKRIO DA ĆE DINAMO I TOTTENHAM ZAMIJENITI DOMAĆINSTVA: / Evo kad Mourinho i Spursi stižu u Zagreb

Image

'Nakon Krasnodara smo se morali okrenuti hrvatskome prvenstvu koje je nama prioritetno jer bez njega nema ni Europe', rekao je Mamić

28.2.2021.
19:31
VOYO logo

U posljednjem susretu 23. kola Prve HNL Dinamo je na stadionu Maksimir pobijedio Slaven Belupo sa 3:0 vrativši se na vrh ljestvice. Dinamo je do novih bodova stigao golovima Joška Gvardiola (60'), Marka Tolića (65') i Maria Gavranović (90').

Image
DINAMO RUTINSKI SVLADAO SLAVEN BELUPO: /

Modri ponovno zasjeli na vrh ljestvice; Zabili su Koprivničanima tri pogotka

Image
DINAMO RUTINSKI SVLADAO SLAVEN BELUPO: /

Modri ponovno zasjeli na vrh ljestvice; Zabili su Koprivničanima tri pogotka

"Čestitam Dinamu na pobjedi i veliki naklon što je cijeli klub postigao u Europi. Mislim da smo gledali uzbudljivo prvo poluvrijeme, ali mi imamo u šest dana tri utakmice i opet se vidimo ovdje u četvrtfinalu Kupa u srijedu pa smo morali malo raspodijeliti snage", rekao je nakon utakmice trener Slaven Belupa Tomislav Stipić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo nije bezveze najbolji klub u Hrvatskoj i nismo se mogli oduprijeti toj snazi. U kupu se nadamo pobjedi. Želimo doći ovdje u srijedu i proći u polufinale Kupa. Tamo je sve moguće", zaključio je Stipić.

Zamjena domaćinstava u Europi

Utakmicu je prokomentirao i Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa zadnjih pola sata možemo biti zadovoljni, prije toga nije bilo ni dinamike ni agresije. Igrači koji su ušli s klupe su jako dobro reagirali, zabili tri gola i zasluženo pobijedili. Nakon Krasnodara smo se morali okrenuti hrvatskome prvenstvu koje je nama prioritetno jer bez njega nema ni Europe", rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

"Okrećemo se istome protivniku u srijedu u Kupu, maksimalna ozbiljnost i priprema. Vjerujem da ćemo u srijedu pružiti isti učinak kao i danas", kaže Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na osminu finala Europske lige u kojoj ih čeka Tottenham.

"U ofenzivnom dijelu su fantastični, na utakmici kada vidite Balea i Sona ledi vam se krv, ali Dinamo je pun samopouzdanja. Trebala bi biti zamjena domaćinstava tako da Dinamo prvo ide u London (11.3.), a zatim Tottenham dolazi na Maksimir (18.3.)", zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo