Mamić opet šokira: 'Čekam egzekuciju!'

'Još nisam morao u bolnicu ili na groblje, a čini mi se da sve vodi prema tome ako se nešto hitno ne promijeni.

28.3.2011.
21:50
VOYO logo

Gazda hrvatskog prvaka Zdravko Mamić otkrio je da jako teško podnosi pritisak velikog dijela javnosti koji zahtijeva da ode iz Dinama:

"Ja sam u 52. godini, a od toga sam 41 godinu u klubu. Ne mogu napustiti svoju ljubav, iako sam svaki dan u iskušenju da to napravim. Priželjkujem dan kad će doći pojedinac ili grupa koji će ponuditi kvalitetnu budućnost Dinamu. Imat će najveću podršku predsjednika Barišića i mene. Ovako ne mogu otići jer mnogi žele Dinamo vidjeti u blatu", izjavio je Mamić u intervjuu za 24sata i dodao da mu je jako teško:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da neću platiti preveliku cijenu, iako već sad puno plaćam. Neću plakati, ali evidentno je da sam na rubu, to mi pokazuje niz malih simptoma. Srećom, još nisam morao u bolnicu ili na groblje, a čini mi se da sve vodi prema tome ako se nešto hitno ne promijeni. Teško mi je, uvijek sam imao nekakvu rezervnu varijantu, a sad sam bespomoćan i čekam egzekuciju. Rješenje je samo jedno, a za njega nemam hrabrosti. To mogu promijeniti samo ako se pokupim iz Dinama, ali to ne mogu napraviti jer znam da nitko ni prstom ne bi maknuo da pomogne klubu", izjavio je Mamić koji tvrdi da će uskoro riješiti pitanje sukoba interesa u Dinamu:

"Nešto ćemo prema tom pitanju učiniti vrlo brzo, ali nećemo više biti u sukobu interesa. Iako njega realno nije ni bilo jer Mario nikad nije radio u Hrvatskoj. I sad on, mladi čovjek, ne može raditi što želi... No ima indicija da će UEFA u svibnju ukinuti agente igrača. Ako se to ne dogodi, poduzet ćemo nešto drugo kako više ne bi bilo sukoba interesa", zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo