MAMIĆ OBJAVIO DOSAD NEVIĐENE DOKUMENTE: / Otkrio koliko je zaista posudio novca Dinamu - 'Bili su kanta za napucavanje'

Mamić tvrdi da je posudio Dinamu čak 82 milijuna kuna, a kaže kako sada te svoje dokumente odlučio ekskluzivno pokazati svima

12.4.2021.
22:09

Nekadašnji izvršni direktor Dinama, a danas za nezakonito izvlačenje novca iz istog tog kluba, pravomoćno osuđeni bjegunac, Zdravko Mamić, objavio je na svom Facebook-profilu novi dokument. Ovaj put priča se tiče Dinama i pozajmice koju je on dao klubu kada su ovi bili u vrlo teškoj financijskoj situaciji.

Mamić tvrdi da je posudio Dinamu čak 82 milijuna kuna, a kaže kako sada te svoje dokumente odlučio ekskluzivno pokazati svima.

"Ja nisam normalan. 2001. godine na računu sam imao 40 milijuna maraka gotovine od gradnje zgrada, prodaje biznisa i drugih poslova u kojima sam se borio rukama i nogama. Bio sam najlaganiji i najslobodniji čovjek na svijetu. Ministri, gradonačelnici, predsjednici i drugi uglednici plaćali su da dišu kraj mene i budu u mom društvu. Da sam tada stavio novce u nekretnine, zlato i dionice, ležao na Bahamima i povukao se, danas bih bio milijarder, Dinamo danas ne bi postojao. Moja obitelj bila bi bezbrižna. Ali to nisam ja. Uz tih 40 milijuna maraka Mamić Sports Agency imala je ugovor sa 100 najtalentiranijih nogometaša Hrvatske i regije. Nenormalan kakav jesam krajem 2002. godine odlučujem sve što imam staviti u mrtvaca, klub koji ima 114 tužbi protiv sebe, stotine milijuna kuna duga, nijednog igrača, nema novaca niti za grijanje, niti za struju. Iz ljubavi, a većina vas bi vas rekla iz gluposti uzimam svoj cash i stavljam u klub da bi preživio. Klub koji tada tržišno ne vrijedi ni pišljiva boba, a od imovine ima muku i probleme. PO PRVI PUT U POVIJESTI, donosim vam na uvid dio ugovora o pozajmnici, bez cenzure. Dao sam 82 milijuna kuna svojih i svoje obitelji, samo da bi Dinamo preživio. A danas sam ja lopov. Lopov čega? Dinamo je bio kanta za napucavanje, a ja sam bio Bill Gates", napisao je Mamić na Facebooku.

Dokument koji je Mamić objavio pogledajte OVDJE.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali