Mamić o Lukinom transferu: 'Nisam dao takvu izjavu!'

Iako je u medijima procurila navodna izjava sportskog direktora Dinama Zorana Mamića kako je transfer Luke Modrića u Real Madrid gotova stvar, čini se kako je posao daleko od realizacije.

30.7.2012.
8:57
VOYO logo

"Nikada i nikome nisam dao takvu izjavu. Naravno da je moja i želja svih koje vole nogomet da Luka Modrić još jučer potpiše za giganta kao što je Real Madrid, ali ja o tome nemam nikakvu informaciju niti znam išta više od onoga što sam pročitao u medijima", rekao je Zoran Mamić za službenu stranicu Dinama.

Jutarnji list je u nedjelju objavio informaciju kako je mlađi Mamić potvrdio transfer Luke Modrića iz Tottenhama u Real Madrid i stavio njegovu navodnu izjavu: 'Gotovo je'. Ipak, čini se kako sapunica oko transfera hrvatskog reprezentativca još nije završena, te tek treba očekivati njezin nastavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Kraljevski klub odradio je u nedjelju prvi trening po dolasku na američko tlo, točnije u Los Angelesu u sveučiličnom kampusu UCLA-a, a mogućnost Modrićevog transfera iz Tottenhama u Real komentirao je i kapetan momčadi Iker Casillas.

"Modrić? Poznajem ga, igrao sam protiv njega, odigrao je dobar Euro i ako ljudi u klubu ili trener misle da treba biti u Realu, vjerujem da će biti. Vrlo je dobar igrač", rekao je Casillas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan može li Luka igrati na tako visokoj Realovoj razini, Casillas je rekao.

"Vjerujem da je na toj razini. Trener može posložiti momčad kako god želi i ako je on igrač koji će nas pojačati, mi smo oduševljeni. Oduševljeni smo što ćemo ga imati u našoj momčadi i napraviti novi korak naprijed u sljedećoj sezoni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O ciljevima u sljedećoj sezoni Casillas je rekao.

"Nadamo se osvajanju španjolskog prvenstva, ali prvo slijedi Superkup. Također se nadamo finalu Lige prvaka jer su iza nas godine pokušavanja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo