gladan uspjeha / Mamić nakon najvećeg uspjeha u povijesti Arapa ambiciozno poručio: 'Želim Real u finalu!'

Image
Foto: AP Images

Iako bi Kashima bila lakši protivnik, Mamić ne skriva kako bi volio igrati finale protiv Real Madrida

19.12.2018.
9:12
AP Images
VOYO logo

Al Ain našeg trenera Zorana Mamića je prvi finalist Svjetskog klupskog prvenstva. U polufinalu je boljim izvođenjem jedanaesteraca eliminirao prvaka Južne Amerike River Plate. Nakon 90 i 120 minuta bilo je 2:2 da bi u raspucavanju Al Ain bio bolji s 5:4.

Vidjelo se prema slavlju pogodaka koliko je Mamiću mlađem značio ovaj uspjeh, a svoje zadovoljstvo nije skrivao ni na presici nakon utakmice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan i jako ponosan. Ovo što se dogodilo je nevjerojatna stvar. U 15 dana odigrali smo 5 utakmica. Ovo što su moji igrači pokazali je nevjerojatno. Toliko energije, toliko ljubavi prema nogometu, toliko duha i potpore. Oni apsolutno zaslužuju uživati u ovom trenutku. Ali samo na jednu noć jer sutra je trening. Imamo četiri dana za oporavak", rekao je bivši trener Dinama nakon utakmice. 

Iako ni jedna momčad iz Ujedinjenih Arapskih Emirata nije dogurala ovako daleko kao Al Ain s Mamićem, hrvatski strateg nije želio odgovoriti na pitanje je li ovo najveći uspjeh kluba ikada? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda je bolje da to pitanje postavite nekom drugome, nekome lokalnom. Ja sam ovdje dvije godine, možda malo manje. Ali ovo je veliko postignuće, najveći rezultat u povijesti zemlje i Al Aina. Ponosan sam što sam dio ovog uspjeha. Prošle smo sezone po prvi put u povijesti osvojili dvostruku krunu (arapsko prvenstvo i President's Cup), a sada smo u finalu Svjetskog klupskog prvenstva. Za sve ovdje, kada govorimo o sportu, ovo mora biti najveća stvar koja se dogodila", komentirao je Mamić. 

Iako bi Kashima bila lakši protivnik, Mamić ne skriva kako bi volio igrati finale protiv Real Madrida. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada se idemo spremiti za finale. Moja je želja igrati protiv Reala pa što bude", zaključio je Mamić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo