Svjetsko klupsko prvenstvo / Mamić: 'Modrić je ove godine osvojio puno trofeja, možda je vrijeme da ostavi jedan i za nas'

Realu će sutrašnje finale biti treće zaredom, a Al Ain je napravio veliku stvar što je do finala uopće došao

21.12.2018.
19:25
VOYO logo

Samo je još jedna dvojba ostala na svjetskom klupskom prvenstvu. Zoran Mamić ili Luka Modrić? Maleni Al-Ain igrat će protiv velikog Real Madrida. Zoran Mamić uoči novog susreta s Modrićem poručuje - toliko je trofeja osvojio ove godine da sam ga zamolio da nam ostavi ovaj jedan.

Držat će se Modrić svoje pozicije u veznoj liniji jer još mu je samo jedna utakmica ostala do novog trofeja. I to protiv Zorana Mamića i njegova Al-Aina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srest ću se s Lukom nakon konferencije za medije, razgovarat ću s njime. Ove godine je osvojio puno trofeja, možda je vrijeme da ostavi jedan i za nas", kazao je Zoran Mamić, trener Al-Aina.

Mamić i Modrić sutra će stajati na suprotnim stranama. Dvije godine su dijelili svlačionicu u Dinamu, Mamić je Modriću bio kapetan, a sada će jedan kao trener, drugi kao najbolji igrač svijeta pokušati osvojiti trofej svjetskog klupskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real Madrid je najbolji klub na svijetu. To je kao da uspoređujete maleni Smart i veliki Mercedes. Možda jednom maleni Smart može pobijediti, ako se motor Mercedesa pokvari. Nadam se da se taj jedan put može dogoditi i nama", kazao je Mamić.

A koliko god bi se u Realu voljeli pripremiti za Mamića, oni se moraju baviti Mourinhom i njegovim mogućim povratkom u Madrid. Što je za kapetana Ramosa bilo malo previše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislite da zato što sam kapetan imam pravo glasa oko toga tko će postati trener Real Madrida? To je stvar s kojom nemam nikakve veze. Prošlo je pet godina otkako je Mourinho otišao i još uvijek moramo govoriti o njemu. Zašto? Vidjet ćemo ako osvojimo naslov, možda ćemo i dalje morati razgovarati o Mourinhu. Ja više ne želim biti dio toga", kazao je kapetan "Kraljevskog kluba", Sergio Ramos.

Ali zato Ramos želi biti dio povijesti s Realom. Kraljevima će sutra finale svjetskog klupskog prvenstva biti treće zaredom. Usput mogu osvojiti i treću uzastopnu titulu. Nešto što još nikome nije uspjelo u 18 godina ovog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Al Ain je već napravio veliku stvar što je uopće došao do finala i ove utakmice protiv Reala. I još ga samo jedan korak dijeli od nezamislive senzacije.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo