Mamić konačno objavio koga Dinamo stvarno želi kupiti!

Velike najave o zamjeni Ivana Kelave na golu Dinama bile su ipak samo zastrašivanje prvog vratara. Zdravko Mamić demantirao je da kupuje novog golmana i objavio koga Dinamo stvarno želi.

17.1.2013.
17:06
VOYO logo

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić demantirao je priču koju su Zdravko Mamić i Kruno Jurčić prije desetak dana pustili u javnost. Vodeći ljudi kluba tada su kao gotovu stvar najavili dovođenje novog prvog vratara u Maksimir, ali od toga, čini se, neće biti ništa.

"Ne kupujemo vratara!", kratko i jasno je za Sportske rekao Mamić mlađi i tako olakšao i Ivanu Kelavi koji na pripremama u Turkoj odrađuje jedne od svojih ozbiljnijih priprema posljednjih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča o dovođenju argentinskog golmana Pabla Migliorea zapravo je bila samo metoda pritiska na Kelavu koji se posljednjih mjeseci ponašao pomalo nonšalantno bez prave konkurencije na golu Dinama. Zdravko Mamić ima drugi plan.

"Kupit ćemo stopera, za tri dana ili tri mjeseca, svakako do ljeta", izjavio je Mamić i potvrdio kako je u lovu na Brazilca Leandra Almeidu, stopera Dinama iz Kijeva oko kojeg bi mogli mogli graditi obrambeni bedem za novi pokušaj u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On bi bio prevaga, zato ga želimo", poručio je gazda Dinama.

http://www.youtube.com/embed/O4NrpzGPykE Almeida u akciji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo