'MAMIĆ JE TOLIKO SPOSOBAN DA ZASLUŽUJE POŠTOVANJE, IDEMO USKORO NA KAVU': / Dinamov stup obrane otkrio kako je stigao u Zagreb

Image

Stup obrane Dinama otkrio detalje dolaska u Zagreb

30.5.2019.
11:07
VOYO logo

Austrijski nogometni branič Emir Dilaver ove se sezone promrtnuo u jednog od važnijih igrača Dinama. Nastupio je u ukupno 25 utakmica, postigao jedan pogodak i odigrao impresivnih tri tisuće i 39 minuta.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Murska Sobota: Jutarnji trening nogometaša Dinama 03.07.2018., Stadion Fazanerija, Murska Sobota, Slovenija - Jutarnji trening nogometnog kluba GNK Dinamo Zagreb. Emir Dilaver. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

U intervjuu za tomislavcity.com 28-godišnjak je progovorio o Dinamu i svojem dolasku u zagrebački klub 2018. godine iz poljskog Lecha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ekipa i atmosfera u Dinamu su predivni, odlično surađujemo', rekao je Dilaver o situaciji u Dinamu, a zatim progovorio kako je izgledao njegov dolazak u Modre.

Dilavera je u Lechu trenirao trener Nenad Bjelica koji je zatražio njegov dolazak u Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključna uloga u transferu u Dinamo

Bjelica je najavio tada Dilaveru da će ga Mamić nazvati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dobro, ljubavi – riješit ćemo mi to', rekao je Mamić tada Dilaveru.

Za bivšeg predsjednika Dinama ima samo riječi hvale. 'Zahvalan sam njemu kao i Bjelici koji me drži pod svoje ruke i zato ću mu biti zahvalan uvijek i dat ću sve od sebe za njega i ovaj klub. Dinamo mi je oduvijek, pa i zbog pjesama na Đerekovcu ostao u "glavi”. Nije bilo razmišljanja hoću-neću, prihvatio sam odmah doći', rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'S Mamićem na kavi'

Zatim je otkrio: 'Idućih dana vidjet ću se s Mamićem na kavi. Toliko sam zahvalan tom čovjeku i on je dosta učinio za nogomet i hrvatsku repreprezentaciju, toliko je sposoban čovjek da zaslužuje poštovanje'.

Dilaver je rođen u Tomislavgradu, ali je nogometnu karijeru započeo u Austriji, čiji je bio reprezentativac u mlađim kategorijama. No, ne skriva da mu je igranje za reprezentaciju Bosne i Hercegovine san.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Imao sam kontakte sa Spahićem i Prosinečkim, krenuli smo sređivati papirologijju. Teško je u Austiji dobiti dvojno državljanstvo, to je u proceduri i ako Bog da nadam se da ću jednom igrati za BiH. To mi je san! Samo da imam taj dres', zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo