MAMIĆ IZAZVAO NEVJERICU U SRBIJI: / 'O ovome Zvezda i Partizan mogu samo sanjati'

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Srpski mediji s dosta čuđenja pišu o transferu Joze Šimunovića u Celtic za 7 milijuna eura.

1.9.2015.
14:29
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Podsjetimo, nakon što je Dinamo odbio prvu ponudu škotskog velikana Celtica, koji je za Šimunovića htio dati 5.5 milijuna eura, ona druga, neslužbena i podebljana, u iznosu od oko 7 milijuna eura je prihvaćena, a u transferu još postoji i fiksna odšteta, bonusi i sve se penje do rekordnog postotka u povijesti Celtica od idućeg transfera. Mamić još nije otkrio visinu odštete, to krije k'o "zmija noge".

Image
POSAO GODINE: /

Celtic i Dinamo postigli dogovor, Mamić trlja ruke zbog zarade

Image
POSAO GODINE: /

Celtic i Dinamo postigli dogovor, Mamić trlja ruke zbog zarade

Hrvatski mediji raspisali su se o ovom transferu koji je još jedan vrhunski posao za Mamića i uspoređuje ga se s onim povijesnim Dejana Lovrena koji je prešao iz Dinama u Lyon za 8 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbi ne vjeruju što se dogodilo

Pojedini srpski mediji također su posvetili pozornost ovom transferu, a posebno zanimljiv osvrt na transfer dao je Kurir koji donosi tekst pod nazivom "Mamićev šamar vječitima: Zvezda prodala najboljeg golmana svijeta za 3 milijuna, a Dinamo rezervu za 7,5 milijuna eura".

"Hrvatski šampion će u narednim godinama zaraditi dodatni novac za ovog igrača jer ima pravo na 30 posto od narednog transfera Šimunovića. Zanimljivo je da Šimunović nije bio ni standardni prvotimac Dinama. U play-offu Lige prvaka protiv albanskog Skenderberga nije ulazio u igru", piše Kurir koji i navodi kako je izvršni predsjednik Dinama još jednom ostvario visoku cijenu u transferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mamić je još jednom ostvario cijenu u transferu, o kojoj naši velikani Crvena zvezda i Partizan mogu samo sanjati. Primjera radi Crveno-bijeli su gotovo istog dana ostvarili jedan od najvećih transfera u posljednjih nekoliko godina. Prodali su najboljeg mladog golmana svijeta Predraga Rajkovića Maccabi iz Tel Aviva za 3 milijuna eura", ističe Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo