MALO TKO JE VJEROVAO DA ĆE SE TO DOGODITI: / Legendarni Talijan udahnuo život posrnulom engleskom divu. Gaze sve pred sobom

Image
Foto: Profimedia

Ancelottijeva momčad sada je točno na sredini ljestvice s 25 bodova

28.12.2019.
18:57
Profimedia
VOYO logo

Legendarni talijanski trener Carlo Ancelotti upisao je i drugu pobjedu na trenerskoj klupi Evertona, a junak je ponovno bio Dominic Calvert-Lewin. U Ancelottijevom debiju na klupi Evertona prije dva dana Dominic Calvert-Lewin je zabio za pobjedu 1-0 protiv Burnleyja, a u subotu je bio dvostruki strijelac, u 13. i 64. minuti, za gostujuću pobjedu 2-1 protiv Newcastlea.

Ancelottijeva momčad sada je točno na sredini ljestvice s 25 bodova, ali do petog mjesta djele ih samo pet bodova tako da ništa još nije gotovo, posebice ako liverpulski plavci nastave uzlaznim trendom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

single club/league/player publications/services.

Carlo Ancelotti manager of Everton Newcastle United v Everton, Premier League, Football, St. James' Park, Newcastle upon Tyne, UK - 28 Dec 2019, Image: 490184956, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Richard Lee/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Watford proigrao

Engleski trener Nigel Pearson u sezoni 2014/2015. spasio je Leicester od ispadanja, a istu zadaću sada ima i na klupi Watforda, i zasad mu dobro ide. U subotnjem susretu 20. kola Premier lige Watford je na svom terenu dobio Aston Villu s 3-0, iako je od 58. minute imao igrača manje jer je zbog drugog žutog kartona isključen branič Adrian Mariappa. Watford je poveo golom Troyja Deeneyja u 42. minuti, a sa igračem manje zabio je još dva pogotka. U 67. minuti iz penala strijelac je opet bio Troy Deeney, a za konačnih 3-0 pogodio je Ismaila Sarr (71). Tako je Watford pod vodstvom Pearsona u četiri kola osvojio sedam bodova, dok je za Aston Villu to bio peti poraz u zadnjih šest kola.

Nakon dva uzastopna poraza, Brighton je kod kuće slavio protiv Bournemoutha s 2-0. U 3. minuti domaćine je u vodstvo doveo iranski veznjak Alireza Jahanbakhsh, a pobjedu je potvrdio Aaron Mooy (79).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Southampton i Crystal Palace odigrali su 1-1, a gosti su poveli iz prekida u 50. minuti. Luka Milivojević je ubacio, a stoper James Tomkins glavom trese mrežu. Southampton je došao do izjednačenja u 74. minuti nakon katastrofalna greške gostujuće obrane, koju je u pogodak pretvorio Danny Ings.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo