MALO TKO JE UOPĆE SVJESTAN DA JE STANJE OVAKO LOŠE: / Španjolci istaknuli zaista poražavajuć podatak o Rakitiću

Image
Foto: Profimedia

Teško to pada Rakitiću koji je bio neizostavan član prve momčadi

4.11.2019.
14:50
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić na izlaznim je vratima Barcelone. Odlučeno je na početku ove sezone, posebice nakon dolaska ponajboljeg mladog veznjaka svijeta, Frenkieja de Jonga, kako će Rakitić preseliti na klupu, a od tada traje prava agonija za Hrvata.

Trener Ernesto Valverde daje mu mrvice i uglavnom ulazi duboko u drugom poluvremenu kao zamjena za mladog Nizozemca. Teško to pada Rakitiću koji je bio neizostavan član prve momčadi još otkako je došao iz Seville, a pogotovo nakon što je prošle sezone odigrao više od 50 utakmica za Barcelonu i bio jedan od ključnih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

28/09/19

PRIMERA DIVISION

GETAFE - BARCELONA

RAKITIC

Cordon Press, Image: 473987680, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Poražavajuć podatak

Međutim, ove je sezone Rakitić u potpunosti nevažan Barceloni i prema svemu sudeći ove zime mogao bi napustiti Camp Nou. Koliko je Rakitić zaista nepotreban Kataloncima govori i činjenica da je ove sezone odigrao samo 197 minuta za Barcelonu. Ako vam taj podatak ne znači baš previše, možda vam usporedba s Rafinhom, koji je napustio klub prije dva mjeseca malo stavi stvari u kontekst. Naime, Mudno Deportivo izvlači kako je Rafinha, koji je prije dva mjeseca prešao u Celtu iz Viga, do tada igrao nešto sitno za Barcelonu, točnije 187 minuta, dakle samo deset minuta manje od Rakitića dva mjeseca kasnije.

Rakitić je minutažu popravio tek ovoga vikenda u porazu protiv Levantea, ali do tada je odigrao samo deset minuta više od Rafinhe koji je odavno napustio klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo